'Leke' için sayılı günler kaldı! Peki dizide kim, hangi karakteri canlandırıyor?

Kanal D'nin yeni dizisi 'Leke', 16 Nisan'da ekran yolculuğuna başlıyor...

Google Haberlere Abone ol
'Leke' için sayılı günler kaldı! Peki dizide kim, hangi karakteri canlandırıyor?

Kanal D’nin Tims&B Productions imzalı, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği, başrollerini Burak Sevinç ve Melis Sezen'in paylaştığı yeni dizisi Leke”, izleyici karşısına çıkmak için gün sayıyor. Salı (16 Nisan) günü ekran hayatına başlayacak olan dizinin yönetmen koltuğunda Metin Balekoğlu otururken, senaryosunu ise Yıldız Tunç kaleme alıyor.



İşte, Leke’nin çok konuşulacak karakterleri:  



'Leke' için sayılı günler kaldı! Peki dizide kim, hangi karakteri canlandırıyor?



CEM YENİLMEZ (BURAK SEVİNÇ):



Kendinden emin, dikkat çekici, itibar sahibi, genç ve bekâr bir iş insaı. Marine Marine Holding’in CEO Yardımcısı. Dışarıdan oldukça mesafeli görünen biri. Duygusallıkla uzaktan yakından bağı olan hiçbir şeyden hoşlanmıyor. Aile tanımına inanmıyor. Aşka inanmıyor. Kadınlara güvenmiyor. Bütün hayatı işi. Başarılı olmak onun için her şeyden daha önemli. Kazanmak hayattaki tek amacı. Ve bu kazanma hırsı aslında çok da parayla ilgili değil. Çünkü zaten yeterince zengin. Kazanmak, artık onda önüne geçemediği ve çok kolay becerebildiği bir alışkanlık haline gelmiş. Cem’in kendine kurduğu bu dünya karşısına Yasemin’in çıkmasıyla alt üst oluyor. Çünkü Yasemin tanıdığı hiçbir kadına benzemiyor ve Cem’in bütün ezberini bozuyor. 



'Leke' için sayılı günler kaldı! Peki dizide kim, hangi karakteri canlandırıyor? - Resim : 2



YASEMİN ADIVAR (MELİS SEZEN):



Güzel, zarif, duru bir kadın Yasemin. Onunla aynı ortamda bulunup da onu fark etmemek mümkün değil. Güzel olmanın da ötesinde onu farklı kılan şey duruşu. Yasemin kendi doğruları ile yaşayan, dürüst, sözünü sakınmayan, inandığı şeyi sonuna kadar savunan, çalışkan, inatçı, kararlı genç bir kadın. Kardeşi Murat   ile birlikte yetimhanede büyümüş. Murat’ın kulakları duymuyor. Murat’ın velayetini almak için uğraşıyor. Bir yandan da Murat’ın ameliyatı için para biriktiriyor. Hukuk okuyor ve aynı zamanda bir organizasyon şirketinde çalışıyor. Yetimhaneye geldiği gün tanıştığı Şirin hayattaki en yakın dostu.  



'Leke' için sayılı günler kaldı! Peki dizide kim, hangi karakteri canlandırıyor? - Resim : 3



BİRKAN ATILGAN (MEHMET BOZDOĞAN):



Serpil'in kardeşi. Çok zeki ama zekasını kötülüğe kullanan kirli bir polis. Empatiden yoksun. Çevresindeki tüm insanları kendi kontrolünde tutmak istiyor. Kontrolü dışına çıkmak isteyen herkese karşı acımasız. Ama kendinden daha güçlü insanlar söz konusu olduğunda otoriteye boyun eğme konusunda da oldukça becerikli.



'Leke' için sayılı günler kaldı! Peki dizide kim, hangi karakteri canlandırıyor? - Resim : 4



SERPİL ZENGİN (SELEN UÇER):  



Birkan’la birlikte dağılmış, parçalanmış kötü bir ailenin çocukları. Bu hayatta birbirlerinden başka hiç kimseleri yok. Birbirlerini hem çok seviyorlar hem de birbirlerinin gözlerini oyuyorlar. Serpil'in sahip olduğu bir organizasyon şirketi var.



'Leke' için sayılı günler kaldı! Peki dizide kim, hangi karakteri canlandırıyor? - Resim : 5



ŞİRİN ACAR (TUĞÇE AÇIKGÖZ):



Sempatik, güzel bir kız. Yasemin’in yetiştirme yurdundan en yakın arkadaşı.  Bilerek hiç kimseye kötülük yapmıyor. Ama zorda kalırsa da kendi çıkarını düşünüyor. Yasemin kadar akıllı, eğitimli ya da donanımlı değil. Bulabildiği tek iş Serpil’in şirketindeki stant mankenliği işi...  



'Leke' için sayılı günler kaldı! Peki dizide kim, hangi karakteri canlandırıyor? - Resim : 6



ARDA YENİLMEZ (SELAHATTİN PAŞALI): 



Delifişek, asi, kibirli, öfkeli genç bir adam. Özel bir üniversitede yıllardır iktisat öğrencisi.  Halası Ferhan, Arda’ya annelik yapmış. Arda abisi Cem’in gölgesinde kalarak büyümüş. Zaman geçtikçe Cem’in başarılarının, karakterinin, gücünün altında ezilmiş. Abisinin yanında kendini bir hiç gibi hissediyor. Bu yüzden abisine karşı hep öfkeli.  



 'Leke' için sayılı günler kaldı! Peki dizide kim, hangi karakteri canlandırıyor? - Resim : 7



MEHMET TUNA (TOLGA GÜLEÇ):  



Genç iş insanı. Marine Marine Holding CEO Yardımcısı. Çok iyi bir çevreden gelen, iyi eğitimli ama hırsları kendini aşan bir adam. Hayattaki tek rakibi Cem.  



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin