Lavrion Kampı nedir? Lavrion Kampı nerede? Lavrion Kampı Yunanistan'da mı?

'Lavrion Kampı nedir, nerede?' sorularının yanıtı merak ediliyor. Yunanistan'da bulunan Lavrion Kampı, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun 14 Mayıs açıklamalarının ardından yeniden gündeme geldi. Peki Lavrion Kampı nerede? Lavrion Kampı nedir?

Google Haberlere Abone ol
Lavrion Kampı nedir? Lavrion Kampı nerede? Lavrion Kampı Yunanistan'da mı?

'Lavrion Kampı nedir, nerede?' sorularının yanıtı, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun açıklamalarının ardından hız kazandı.

Bakan Soylu, "Çok net bir şey söyleyeyim, istihbaratımız var. O gece Yunanistan'daki PKK kampı Lavrion'dan talimat verildi. Böyle bir hadisede devreye girilmesi ve teröristlerin Türkiye'de bu karmaşıklığı sağlayabilmesi için ortaya dökülmesi talimatı var. O gece ortalığın karıştırılması için talimat verildi. Ama Türkiye o gece çok net bir tablo ortaya koydu, seçimleri demokrasi şenliğine dönüştürdü." dedi. Peki Lavrion Kampı nerede? Lavrion Kampı nedir? Lavrion Kampı adresi var mı?

LAVRİON KAMPI NEREDE?

Lavrion Kampı Yunanistan Atina'ya bir saat uzaklıkta yer alıyor. 

LAVRİON KAMPI HAKKINDA

Türkiye-Yunan ilişkilerinde gerilimin yükseldiği son dönemlerde Türkiye, Lavrion kampının teröristler için barınma haline geldiğini gündeme getirmişti. Yunanistan ise bunu reddederek kampın terör yuvası olmadığını belirtmişti.

Lavrion kampının senelerdir PKK, MLKP ve DHKP-C gibi terör örgütlerini barındırdığı, üyelerin Avrupa ülkelerinde yapılanmasına yönelik ara geçiş güzergahlarından biri olduğu belirtiliyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin