Latif Erdoğan'dan Meral Akşener yanıtı!

Erdoğan, 'kaset' iddiasıyla ilgili gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Google Haberlere Abone ol
Latif Erdoğan'dan Meral Akşener yanıtı!

Yazar Latif Erdoğan, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu Savcılığı’nca yürütülen Gülen Cemaati’ne yönelik örgüt soruşturması kapsamında tanık olarak ifade verdi.



Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’ndan çıkarken gazetecilere açıklamalarda bulunan Erdoğan, “Meral Akşener’in kaseti olduğunu ne zamandan beri biliyordunuz?” sorusu üzerine “Bu genel manada Cemaat içinde yaygın bir görüştür. 4 yıl falan oldu” dedi. Bugüne kadar niçin açıklamadığının sorulması üzerine ise “Öyle bir zemin olmadı” yanıtını verdi.



Savcının daveti üzerine adliyeye geldiğini belirten Erdoğan, genel manada Gülen yapılanmasına ilişkin konuştuklarını söyledi. MHP Milletvekili Meral Akşener’in görüntülerinin olduğu iddia edilen kasede ilişkin de konuştuklarını belirten Erdoğan, “Meral Akşener’e ulaşmaya çalıştınız mı konuşmak istediniz mi hiç?” sorusunu “Hayır” diye yanıtladı.



Latif Erdoğan şunları söyledi:



CİNSİYET AYRIMI OLMASIN




“Meral Akşener’in neler dediğini bilmiyorum. Fakat bunların hiçbirisi benim ifadelerimi yalanlama şeklinde bir ifade olamaz. Dolayısıyla bir kadın olarak rahatsızlığını ifade etmiştir. Ona da saygı duyarım elbette. Bir kadın olarak onu rahatsız etme babında değil siyasi aktör olarak söyledim. Orada da cinsiyet ayrımı olmamalı. Yani Türkiye adına çok hayırlı çok yararlı bir şey yapıldığı kanaatindeyim. 



Haberin devamını okumak için TIKLAYIN...


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin