Latif Erdoğan'a saldırıyla ilgili yeni gelişme!

Yeni Akit yazarının saldırıya uğramasıyla ilgili bir gelişme yaşandı.

Google Haberlere Abone ol
Latif Erdoğan'a saldırıyla ilgili yeni gelişme!

MHP Milletvekili Meral Akşener'in kasedi olduğu iddiasını dile getiren Latif Erdoğan’ın, Beşiktaş'ta bir televizyon programına katılmak üzereyken iki genç tarafından darp edilmesiyle ilgili soruşturmayı Asayiş Şube Müdürlüğü devraldı.



Cinayet Büro Amirliği'ne bağlı ekipleri Latif Erdoğan’a darp eden iki kişinin kimliklerini tespit ederek yakalamak için operasyon başlattı.



Beşiktaş’ta bulunan bir haber kanalının otoparkında dün gece saatlerinde meydana gelen olayda Latif Erdoğan, asansör önünde fotoğraf çektirme bahanesiyle yanına yaklaşan iki kişinin saldırısına uğramıştı. Darp edilen Latif Erdoğan, televizyon programına çıkmıştı. Programın bitiminden sonra Beşiktaş Emniyet Müdürlüğü'ne giden Latif Erdoğan, saldırıyla ilgili ifade vererek iki şüpheliden şikayetçi olmuştu.



Olayla ilgili soruşturma evrakı Asayiş Şube Müdürlüğü'ne devredildi. Darp olayını çözmesi için görevlendirilen Cinayet Büro Amirliği'ne bağlı ekipler saldırganların kimliğini belirlemek ve yakalamak için operasyonlara başladı. Olay sırasında çekilen güvenlik kamera görüntüleri incelenerek saldırganların eşkalinin belirlendiği yakalanmaları için çalışmaların aralıksız sürdüğü belirtildi. (DHA)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin