Lassa'nın yeni yüzü hangi sporcu oldu?

Lastik markasının yeni kampanyası yayında.

Google Haberlere Abone ol
Lassa'nın yeni yüzü hangi sporcu oldu?

Brisa tarafından üretilip ulusal ve uluslararası pazarlara sunulan Lassa markasının 'Sağlamsa Lassa' temalı reklam filmlerinin yeni reklam yüzü tenisçi İpek Soylu oldu. Soylu, Lassa'nın yeni reklam filminde zorlu şartlara Lassa markalı lastiklerle göğüs geriyor, beraberce yol alıyor.



Dünya tenis turnuvalarında birçok ilke imza atmış, Türkiye'nin ilk Grand Slam kupasını kazanmış ve 2013 yılının Kadın Sporcusu seçilmiş olan İpek Soylu, reklam filminde zorlu şartlarda bile sağlam kalmaya devam ederken Lassa kendisine eşlik ediyor, beraberce yol alıyorlar. Reklam filminin jingle'ını Mazhar Alanson seslendiriyor.





Konuyla ilgili görüşlerini ileten Brisa Tüketici Ürünleri Pazarlama Direktörü Egemen Atış 'Sağlamsa Lassa', ürünlerimizin Türkiye'deki yol koşullarına uygunluğunu, dayanıklılığını ve uzun ömürlü olmasını tanımlamıyor. Aynı zamanda araç sahiplerinin bizden beklentisini, başarıyı, sağlam durmayı, yoldan çıkmamayı, ünü sınırları aşmış olmayı da anlatıyor. Türkiye'nin lastiğiyiz. Türkiye'ye ait bir değeriz. 60'dan fazla ülkede Türkiye'yi temsil ediyoruz. Gelişmek için de yorulmadan çalışıyoruz. 'Türkiye'de, kategoride yapılmış birçok 'ilk'e sahibiz. Bunlara bakıp, gururlanıyor, hemen daha çokları için işe koyuluyoruz. 'Sağlamsa Lassa' kampanyası nezdinde marka özüyle de paralellik gösterebilecek, başarıya giden yolda zorluklar karşısında yılmamış, duruşunu bozmamış, kendi ayaklarının üzerinde sağlam durmuş ve Türkiye’yi başarılı bir şekilde temsil etmiş, Türkiye’nin gururu olmuş isimlerle biraraya geliyoruz. Bu kişiler de Lassa markamız gibi Türkiye'nin çok önemli değerleridir. Bu noktada İpek Soylu'yla yollarımızı birleştirmekten büyük bir mutluluk duyuyoruz" dedi.



'Sağlamsa Lassa' reklam filmlerinde geçtiğimiz yıllarda, dünya şampiyonu 3 top bilardo oyuncusu Semih Saygıner, dünya serbest dalış şampiyonu Şahika Ercümen ve zorlu doğa koşullarında mücadele eden ve bu mücadeleyi başarı ile sonlandıran bir yapıda olan doğuştan sağlam Serdar Kılıç yer aldılar.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin