Lale Devri'nde 101. bölüm heyecanı

100 bölümü geride bırakan dizinin bu hafta yayınlanacak bölümünde neler olacak?

Google Haberlere Abone ol
Lale Devri'nde 101. bölüm heyecanı

Yapımcılığını Avşar Film’in, yönetmenliğini Murat Düzgünoğlu’nun üstlendiği, senaryosunu Eylem Canpolat ve Sema Ergenekon’un yazdığı, başrollerinde Tolgahan Sayışman ve Selen Soyder'in oynadığı Lale Devri yüz birinci bölümüyle 16 Şubat  Cumartesi akşamı saat 19:45’te  Fox’ta yayınlanacak.



Dizinin bu bölümünde, Çınar’ı Azra’nın evinde bulan Toprak çok sinirleniyor. Azra’dan hesap soran Toprak’ın kocasına güveni tam. Azra hakkında içine bir kurt düşüyor. Toprak, Azra’nın niyetini anlamak için onu araştırmaya karar veriyor.



Kerem ve Azra’nın ilişkisinin gerçek olmadığından şüphelenen Toprak, Azra’yı bir bahaneyle yalıya çağırıyor. Azra ve Kerem oyunlarını sürdürüyor. Deliye dönen Zümrüt ise Azra’dan hesap soruyor. Ancak Azra’nın Zümrüt’e karşı büyük bir kozu var.



Kardeşini tanımak isteyen Çınar, Tibet’le buluşur ve ona yalıya taşınmasını teklif ediyor. Bu teklif yüzünden Çınar ve Necip kavga ediyor. Pes eden Necip, Çınar’a Tibet konusunu düşüneceğine dair söz veriyor. Ancak Necip’in hamlesi Tibet ve Çınar’ı şoke ediyor.



Azra’nın geçmişini nihayet öğrenen Toprak beyninden vurulmuşa dönüyor. Toprak’ın Azra ile yüzleşme vakti geliyor. Ancak her şeyi öğrendiğini düşünen Toprak’ı çok büyük bir sürpriz beklemektedir. Gerçek, Toprak’ın sandığından çok daha karanlıktır.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin