Lale Devri setinde dayak iddiasına yapımcıdan açıklama

Tolgahan Sayışman ve Hatice Aslan'ın Lale Devri dizisinin setinde kavga ettiği ve Sayışman'ın Aslan'a şiddet uyguladığı yönündeki haberlerin ardından yapımcı Avşar Film açıklama yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Lale Devri setinde dayak iddiasına yapımcıdan açıklama

Avşar Film sette yaşanan kavgayı doğrularken, haberlerde bahsedildiği gibi bir şiddet olayının yaşanmadığı, Tolgahan Sayışman'ın Hatice Aslan'ı 'hafifçe ittiği' ifade edildi. 



İŞTE AVŞAR FİLM'İN AÇIKLAMASI:



Değerli Basın Mensubu Arkadaşlar,

Bugün tarihli gazetelerde ve sosyal medyada Lale Devri isimli dizinin setinde yaşanan olay ile ilgili haberler üzerine bu açıklamanın yapılması gerektiğini düşünüyoruz.

Bilindiği üzere dizi setlerinde zamanla yarışılarak, çok yorucu bir tempoda çalışılmaktadır. Bahsi geçen olayın set çalışmasının yarattığı stres ile zaman zaman setlerde yaşanan türden, çekilen sahne ile ilgili bir fikir çatışması olduğunu ve  yüksek tansiyonlu biranda Hatice Aslan’ın hafifçe itilerek bir müdahaleye maruz kaldığı doğrudur. Daha sonrasında Tolgahan Sayışman’ın Hatice Aslan’dan ve ekip arkadaşlarından özür dilemesi ile bu olayı arkamızda bıraktığımızı paylaşmak isteriz. Yaşananolayın taraflar için çok üzücü ve yıpratıcı olduğunu kabul eder,ancak bugün çıkan haberlerde ki gibi darp ve dayak olayının setimizde asla yaşanmadığını bildiririz.



Saygılarımızla,



Avşar Film      Tolgahan Sayışman      Hatice Aslan


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin