Kylie Jenner’dan hamilelik açıklaması: İkinci çocuğuna hamile olan Kylie Jenner kimdir?

Dünyada büyük bir üne sahip olan Kylie Jenner, sosyal medya hesabından yayınladığı video ile hamile olduğunu açıkladı. Uzun bir süredir şarkıcı Travis scott ile birlikte olan ABD’li şov yıldızı Kylie Jenner, mutlu haberi hayranları ile paylaştı. Sosyal medya hesabından yayınladığı video kısa bir sürede 50 milyondan fazla izlenen Kylie Jenner, magazin gündeminde yer aldı.

Google Haberlere Abone ol

Instagram hesabından ikinci kez hamile olduğunu açıklayan Kylie Jenner, yaşadığı sürece dair bir video yayınladı. Kısa sürede hayranlarından destek gören Jenner’in bu videosu 50 milyondan fazla kişi tarafından izlendi. Ünlü şarkıcı Travis Scott’la uzun bir süredir aşk yaşayan Jenner, ikinci çocuk haberiyle hayranlarını sevindirdi.

ULTRASON GÖRÜNTÜLERİNİ PAYLAŞTI

Kylie Jenner’dan hamilelik açıklaması: İkinci çocuğuna hamile olan Kylie Jenner kimdir?

Sosyal medyada 265 milyon takipçisi bulunan ünlü şov yıldızı Kylie Jenner hayranlarına sürpriz yaptı. Instagram hesabı üzerinden yayınladığı bir video ile hamile olduğunu ilk öğrendiği günden bu güne kadar olan süreçle ilgili görüntülerini paylaştı.

Jenner’ın paylaştığı videoda ultrason görüntüleri, annesinin tepkisi ve büyüyen karnı dikkat çekti.

 Kylie Jenner’dan hamilelik açıklaması: İkinci çocuğuna hamile olan Kylie Jenner kimdir? - Resim : 2

Jenner'ın kalp emojisi koyarak paylaştığı video, kısa sürede 50 milyondan fazla görüntülenmeye ulaştı.

İLK HAMİLELİĞİNİ SAKLAMIŞTI

İlk bebeği Stormi'ye hamileyken medyadan ve meraklı gözlerden köşe bucak saklanan Jenner, ancak bebeği dünyaya geldikten sonra mutlu haberi hayranları ile paylaşmıştı.

Jenner'ın ikinci kez hamile olduğu bir süredir magazin kulislerinde ileri sürülürken bu konuda sessiz kalan Jenner, mutluluğunu paylaşmak için daha fazla beklemedi.

Kylie Jenner’dan hamilelik açıklaması: İkinci çocuğuna hamile olan Kylie Jenner kimdir? - Resim : 3

KYLİE JENNER KİMDİR?

22 yaşında ikinci kez en genç milyarder ilan edildi

Tam ismiyle Kylie Kristen Jenner, 10 Ağustos 1997 yılında Los Angeles’te dünyaya geldi. Bruce Jenner ve Kris Jenner'ın kızı olan 21 yaşındaki yıldız; Kendall Jenner'ın küçük kardeşi, Kourtney, Kim, Khloe ve Rob Kardashian'ın ise üvey kardeşi. Kylie'nin ayrıca baba tarafından 4 üvey kardeşi daha var.

 Kylie Jenner’dan hamilelik açıklaması: İkinci çocuğuna hamile olan Kylie Jenner kimdir? - Resim : 4

Kylie ilk eğitimine Sierra Canyon Okulu'nda başladı. Okuldayken amigo takımının yıldızlarından biriydi, ponpon kız görevi yapıyordu. 2012 yılında eğitimine Laurel Springs Okulunda devam eden Kylie, 2015 yılında lise diploması ile mezun oldu.

 Kylie Jenner’dan hamilelik açıklaması: İkinci çocuğuna hamile olan Kylie Jenner kimdir? - Resim : 5

Keeping Up with the Kardashians adlı reality şov sayesinde bütün dünya Kylie Jenner'ın varlığından haberdar oldu. Bu TV programında izleyiciler, Kardashian ve Jenner ailelerinin özel yaşamlarına tanık oldu.

 Kylie Jenner’dan hamilelik açıklaması: İkinci çocuğuna hamile olan Kylie Jenner kimdir? - Resim : 6

Kylie ilk olarak kız kardeşi Kendall ile Paper Magazine'in Güzel İnsanlar başlığı altında yer aldı. 14 yaşında Jenner Your Style Crush Sears ile modellik kariyerine başladı ve kuzeni Natashanın giyim firması için modellik yaptı. OK! dergisi ile fotoğraf çekimleri yaptı. 2011 yılında kız kardeşi Kendall ile birlikte Seventeen dergisi tarafından Stil Elçileri olarak seçildi.

 Kylie Jenner’dan hamilelik açıklaması: İkinci çocuğuna hamile olan Kylie Jenner kimdir? - Resim : 7

2011 yılında New York Moda Haftası da şarkıcı Avril Lavigne tarafından oluşturulan giyim hattı Abbey Dawnın gösterisini yaptı. 2013 yılında kardeşi Kendall & Kylie giyim koleksiyonu yarattılar. Şubat 2014 yılında kardeşi Kendall ile birlikte Steve Madden Madden Girl hattı için bir ayakkabı ve çanta tasarımına başladı.

 Kylie Jenner’dan hamilelik açıklaması: İkinci çocuğuna hamile olan Kylie Jenner kimdir? - Resim : 8

2015 yılında Jaden Smith, Drake ve Tyganın müzik videolarında yer aldı.  2015 yılında doğal dudaklarıyla ilgili özgüveni olmadığı için dolgu kullandığını kabul eden Jenner, Kylie Kozmetik adındaki markasını kasım ayında piyasaya sürdü.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin