'Kuyu' dizisinin başrol erkek oyuncusu kim oldu?

Leyla Tanlar ile Nur Fettahoğlu'nu buluşturan dizisinin başrol erkek oyuncusu belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
'Kuyu' dizisinin başrol erkek oyuncusu kim oldu?

Leyla Tanlar ile Nur Fettahoğlu'nun başrollerini paylaşacağı kod adı 'Cennet' dizisinin hazırlıkları sürüyor. Most Production imzalı dizinin isminin, 'Kuyu' olarak değiştirildiği öğrenildi.



Etkileyici bir kadın hikâyesini ekrana taşıyacak olan 'Kuyu'nun yönetmen koltuğunda Muratcan Oğuz oturacak. Nuray Uslu, Aylin Eren, Nergiz Herdem İnce ve Yusuf Kürşad Gürses'in kaleme aldığı projenin uzun süren cast görüşmelerinin ardından Cennet rolü için Leyla Tanlar'la ağır travmalar yaşayan ve seyircide büyük etki bırakacak Feride karakteri için de Nur Fettahoğlu ile anlaşıldı.



İpek Kadılar'ın ise bölüm hikâyelerini kaleme aldığı dizinin uzun boylu, esmer ve yapılı vücuduyla dikkat çekecek başrol erkek yıldızı için de çok titiz bir çalışma yapıldı ve sonunda rol için Barış Kılıç'la el sıkışıldı.



'Kuyu' dizisinin başrol erkek oyuncusu kim oldu?



Çekimleri İznik'te yapılacak olan dizide altıncı hisleri çok güçlü olan Cennet'in Adana'dan gelin gittiği evde karşılaştığı büyük dram konu ediliyor. Doğaç Yıldız, Güneş Sayın ve Süreyya Kilimci'nin de oyuncu kadrosunda yer aldığı projenin Kanal D'nin dizi listesinde olduğu konuşuluyor.



Birsen ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com



Leyla Tanlar ile Nur Fettahoğlu aynı dizide buluştu


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin