Kuyruk oluşturacak promosyon rakamı. Yapı Kredi rekor zam yaptı, emekli banka promosyonunu güncelledi. Yapı Kredi emekli promosyonu ne kadar?

Özel bankalar birbiri ardına emekli banka promosyonları konusunda sürekli yeni karar alıyor ve kampanya yaptıklarını duyuruyor. Bankalar yüksek promosyondan teker teker vazgeçiyor. Artık yüksek promosyon yüksek maaş alanlara veriliyor. Ancak Yapı Kredi de kampanyayı güncelledi ve 7 bin lira verme kararı aldı. Ancak banka emekliyi sevindirecek başka bir kampanya daha yaptı. Emekliler 10 bin TL promosyon rakamı alacak. İşte ayrıntılar...

Google Haberlere Abone ol
Kuyruk oluşturacak promosyon rakamı. Yapı Kredi rekor zam yaptı, emekli banka promosyonunu güncelledi. Yapı Kredi emekli promosyonu ne kadar?

Bütün özel bankalar 1 Kasım itibariyle yaptıkları yeni kampanyayla birlikte en yüksek pyromosyonu en yüksem maaşa vermeşe başladılar. Önceden maaşı 7 bin liraya kadar olan herkese 7 bin lira üzeri promosyon ödeniyordu.

Ancak bankalar ekim ayından itibaren bu uygulamaya son verdi ve bundan sonra maaşları 10 bin liranın üzerinde olanlara yüksek promosyon verme kararı aldı.

Yapı Kredi de benzer bir uygulamaya gitti ancak hala yan ödemelerle en yüksek promosyonu veren bankalar arasında oldu.

Yapı Kredi, 1 Kasım'dan itibaren geçerli olmak üzere yeni bir kampanya başlattı.

Buna göre en yüksek emekli maaşına banka 7 bin lira promosyon veriyor. Bunun yanında ayrıca her bir emekli yakınını getirene de kişi başı 250 TL veriyor. Bu da 10 kişiyle sınırlı.

Banka ayrıca maaşını bankaya getirip iki adet otomatik fatura talimatı veren emekliye 60 gün içinde 200 TL ve 31.12.2022'ye kadar yapacakları toplam 500 TL harcama sonrasında da ek 300 TL nakit promosyon almaya hak kazanacaklar.

Banka böylece emekli maaşını bankaya getirenlere toplamda 7 bin 750 lira promosyon ücreti verme kararı aldı. Ancak bu rakam 10 bin laraya kadar çıkabiliyor. Çünkü emeklinin emekli yakın getirme hakkı 10 kişiyle sınırlı. Yani bir emekli, bankaya 10 yakınını getirirse toplamda 2500 liralık bir promosyon ödemesi alacak.

 

YAPI KREDİ 7 BİN 750 LİRA PROMOSYON VERİYOR ANCAK

Yapı Kredi yaptığı duyuruda, "T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı) emeklilerine özel hazırlamış olduğumuz “Emeklilik Paketi” avantajlarımızdan yararlanmak için emekli maaşınızı Yapı Kredi’den almanız yeterli" denildi ve kampanyanın ayrıntılarını açıkladı.

Banka emekli maaşını taşıyana 7 bin lira ve tanıdıklarına referans olarak her bir kişi için de 250 TL ödül kazanabildiği kampanyayı açıkladı.

Bankadan yapılan duyuruda şöyle denildi:

1 Kasım 2022 – 30 Kasım 2022 tarihleri arasında SGK emekli aylığı üç yıl boyunca Yapı Kredi’den alma taahhüdü veren müşterilerimiz 7.500 TL'ye varan nakit promosyon fırsatından yararlanabileceklerdir.

Promosyon Taahhütnamesi’nin imzalanması sonrasında ek bir koşul olmadan; bir aylık net gelir 3.499 TL'ye kadarsa 4.200 TL; 3.500 TL-7.499 TL arasındaysa 4.900 TL; 7.500 TL- 9.999 TL arasındaysa 6.300 TL; 10.000 TL’ nin üzerindeyse 7.000 TL nakit promosyon ödenir.

Ek Ödül Taahhütnamesi’nin imzalanması sonrasındaki 60 gün içerisinde iki yeni fatura ödeme talimatı verilmesi durumunda maaş baremi bağımsız 200 TL ek nakit ödül ödenir.

Kuyruk oluşturacak promosyon rakamı. Yapı Kredi rekor zam yaptı, emekli banka promosyonunu güncelledi. Yapı Kredi emekli promosyonu ne kadar? - Resim : 2

1 Kasım 2022 – 30 Kasım 2022 tarihleri arasında ilk kez kredi kartı alan veya promosyon başvuru tarihinden önceki 3 ay içerisinde mevcut kart/kartları ile hiç harcama yapmamış olan müşteriler; kampanya başlangıç tarihinden 31.12.2022'ye kadar yapacakları toplam 500 TL harcama sonrasında ek 300 TL nakit promosyon almaya hak kazanacaklardır. Ödeme kişilerin emekli maaş hesaplarına ve hala ek ödül taahhütnamesinin iptal edilmemesi durumunda ilk maaş ödemesini aldığı ayı takip eden ayın ilk haftası yapılacaktır.

Kampanyanın başlangıç tarihi itibarıyla Ek Ödül Taahhütnamesi imzalayan müşterilerimiz, ilk maaş ödemesini aldığı ayı takip eden ayın ilk günü başlayacak ve üç ay devam edecek şekilde 0 faizle 2.000 TL’ye kadar esnek hesap limitinden faydalanabileceklerdir. Kampanyadan faydalanılabilmesi için nakit promosyon ödemesi alınan ayın son gününe kadar esnek hesap sahibi olunması gerekmektedir.

 

Kredi kartı kampanyasından 20 Ocak 2022 – 31 Ekim 2022 arasında ek ödül taahhüdü veren ve ödülden faydalanan müşteriler, taahhütlerini iptal edip tekrar taahhüt vermeleri durumunda kampanyadan faydalanamazlar.

Kampanyadan 1 Kasım 2022 tarihi itibariyle Yapı Kredi Bankası’ndan promosyon taahhüdü bulunan ve bir diğer SGK emekli aylığı getiren müşteriler yararlanamazlar.

7.500 TL'ye varan promosyon kampanyası kapsamında promosyon/ek nakit ödül başvurusu işlemleri Yapı Kredi Mobil, Yapı Kredi Bireysel Internet Şubesi, Müşteri İletişim Merkezi ve şubelerimiz aracılığı ile yapılabilir.

Fatura ve kredi kartı kampanyasından hak edilen ödüller, müşterinin emekli maaş hesabına yatırılacaktır.

Sosyal Güvenlik Kurumundan (SGK) birden fazla gelir/aylık ödemesi alınıyor olması durumunda ödenecek promosyon/ek nakit ödül tutarı, koşulların sağlandığı tarih itibarıyla, Banka aracılığı ile yatan en son gelir/aylık tutarının toplamı dikkate alınarak hesaplanır ve tek bir promosyon/ek nakit ödül ödemesi yapılır.

Nakit promosyon ödemesi üç yıl için peşin olarak yapılır ve üç yıllık taahhüt süresinin başlangıcı olarak promosyonun hesaba yatırıldığı tarih esas alınır.

 

EMEKLİ YAKINI GETİRME 10 KİŞİ İLE SINIRLI. TOPLAMDA 2500 LİRA

Banka emekli yakınını getirme, referans olma konusunda ise şu duyuruyu yaptı:

Yapı Kredi Bankası Emekli Referans Kampanyası 4 Nisan – 30 Kasım 2022 tarihleri arasında geçerlidir.

Yapı Kredi Bankası müşterileri SGK (SSK / Bağkur / Emekli Sandığı) maaşı sahibi bir emekliye referans olarak kampanyaya katılabilirler.

Yapı Kredi Bankası müşterileri Şubelerimiz, Müşteri İletişim Merkezi ve Yapı Kredi Mobil üzerinden SGK maaşı sahibi bir emekliye referans olarak kampanyaya katılım sağlayabilirler.

Bir müşteri en fazla 10 kişiye referans olarak kampanyaya katılım sağlayabilir. Yapı Kredi Bankası müşterileri referans oldukları kişilerden SGK ( SSK / Bağkur / Emekli Sandığı) emekli maaşını Yapı Kredi Bankası'na taşıyan her bir müşteri için 250 TL, toplamda en fazla 2.500 TL ödül kazanabilir.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin