Kutsi'nin 'Şiddete uğruyorum' diyen eşinden geri adım

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Kutsi’nin dizi setinde tanışıp geçen yıl evlendiği Sibel Ülker bir yılı aşkın süredir psikolojik şiddete maruz kaldığını dile getirmiş ve oklar Kutsi’ye çevrilmişti. Kutsi'nin eşi Sibel Ülker, sözlerinin yanlış anlaşıldığını öne sürdü.

Google Haberlere Abone ol
Kutsi'nin 'Şiddete uğruyorum' diyen eşinden geri adım

Ünlü şarkıcı Kutsi’nin dizi setinde tanışıp geçen yıl evlendiği Sibel Ülker bir yılı aşkın süredir psikolojik şiddete maruz kaldığını dile getirmiş ve oklar Kutsi’ye çevrilmişti. Ailesiyle Şile’de tatil yapan Sibel Ülker’in eşinin ilk evliliğinden olan kızlarıyla vakit geçirmesine sinirlenip bu paylaşımı yaptığı öne sürüldü.

İddiaya göre konser için Bodrum’a giden Kutsi, kızlarıyla daha fazla zaman geçirmek için ilçede kaldı. Bu sırada yakın dostu Burçin Birben de fotoğraf çekip sosyal medyadan paylaştı. Paylaşımı gören Sibel Ülker, küplere bindi ve bu yazıyı yayınladı.

Kutsi'nin 'Şiddete uğruyorum' diyen eşinden geri adım

Sibel Ülker bugün ise geri adım attı ve şu paylaşımı yaptı:

“Dünkü yaptığım paylaşım tamamen yanlış anlaşılmıştır. Paylaşımımda sevgili eşim Kutsi’nin ismi dahi geçmemiştir. Kendisiyle boşanmadığımız gibi böyle bir durum söz konusu dahi değildir. Konu zaten Kutsi ile evli olduğum için etraftan yapılan manipüle ve baskılarla alakalıdır. Yüzlerinde bir maskeyle bana oyuncuları taş çıkartan performans sergileyip arkamdan çevreler işlerdir. Gizli olan Instagram sayfamdan yaptığım bu paylaşımı böyle yorumlanarak yayılmasına ve gündemi meşgul etmesine üzgünüm.”

'TEK TEK AÇIKLAYACAĞIM'

Ülker, sosyal medyada şu satırlara yer verdi: "Bir yılı aşkın süredir çocuklarımla beraber gördüğüm psikolojik şiddet ve manipülasyonların hepsini zamanı geldiğinde tek tek açıklıyor olacağım. Şu an söyleyeceğim tek şey; bazı insanlar gerçek hayatta daha iyi oyuncu ve o maskelerin altına hiç bilmediğiniz yüzleri var."

Kutsi'nin 'Şiddete uğruyorum' diyen eşinden geri adım - Resim : 2

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin