Kuruluş Osman'ın yeni sezon afişi görücüye çıktı

İkinci sezonuyla ATV ekranında seyirci karşısına çıkacak ‘Kuruluş Osman’ın yeni sezon afişi yayınlandı. İşte, Burak Özçivit'in yeni imajıyla kamera karşısına geçtiği afiş!

Google Haberlere Abone ol
Kuruluş Osman'ın yeni sezon afişi görücüye çıktı

İkinci sezonuyla ATV ekranında seyirci karşısına çıkacak Kuruluş Osman’ın yeni sezon afişi yayınlandı. ‘Kuruluş Osman’ın ikinci sezon afişi, sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri haline geldi.

Osman Bey karakterini canlandıran Burak Özçivit’in yeni imajıyla ilk kez görücüye çıktığı afişte, Türk kültürünün güçlü simgelerinin yer alması dikkat çekti. Özçivit’in kısalan saçları ve sakalıyla birlikte değişen imajı yeni sezona dair beklentiyi de artırdı.

Kuruluş Osman'ın yeni sezon afişi görücüye çıktı

İlk sezonun finalinde Kulucahisar Kalesi’ni fetheden Osman Bey’in yeni hedefleri de dizinin hayranları arasında merak konusu oldu.

İkinci sezon çekimlerine tüm hızıyla devam eden ‘Kuruluş Osman’, kadrosuna yeni oyuncular katıldı.

Yapım, proje tasarım ve senaryosu Mehmet Bozdağ’a ait; genel yönetmenliğini Metin Günay’ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit’in üstlendiği ‘Kuruluş Osman’, yeni sezonda da ATV ekranlarında çarşamba akşamları ekrana gelmeye devam edecek.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin