Kuruluş Osman'ın Selcan Hatun'u Didem Balçın anne oldu!

Kuruluş Osman'da canlandırdığı Selcan Hatun karakteriyle sevilen Didem Balçın bebeğini kucağına aldı. Geçtiğimiz yıl mayıs ayında nikah masasına oturan oyuncu Didem Balçın ile Can Aydın çiftinin bebekleri dünyaya geldi.

Google Haberlere Abone ol
Kuruluş Osman'ın Selcan Hatun'u Didem Balçın anne oldu!

Avukat Can Aydın ile mutlu bir evlilik sürdüren oyuncu Didem Balçın, anne oldu. Erkek çocuklarını kucaklarına alan çift, ilk kez anne-babalık duygusunu yaşadı.

Maslak'taki özel bir hastanede doğum yapan Balçın, bebeğine 'Alican' adını verdi. Anne ve bebeğinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Geçtiğimiz yıl mayıs ayında Can Aydın ile dünyaevine giren Didem Balçın, hamile olduğunu kasım ayında duygusal bir mesajla duyurmuştu.

'SAĞLIKLA GEL'

Didem Balçın, duygularını şu sözlerle dile getirmişti:

"Henüz farkında bile değilken ama çok istiyorken çekilmiştik bu fotoğrafı. Çok özel ve güzel bir gündü. Huzur doluydu. Şimdi huzurla ve sağlıkla gel minik melek. Baban, ben ve bir sürü kişi seni heyecanla bekliyor. Dileğimiz; isteyen herkese nasip etsin Allah bu güzel duyguyu. Mutlu ve sağlıklı günler olsun hepimize. Dualarınızı eksik etmeyin, arada yollayın bize."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin