Kurultayın tartışmalı videosunun perde arkasındaki gerçek! Kemal Kılıçdaroğlu'na 'çekilemezsiniz' demişti

CHP'nin olağan kurultayı sürerken Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik 'çekilemezsiniz' görüntüsüyle gündeme gelen İmambakır Üküş’ün sözleri tartışılmaya devam ederken o videonun perde arkası da ortaya çıktı. Görüntülerde Kılıçdaroğlu'na 'Ben bir depremzedeyim eğer çekilirseniz hakkım haram olsun' diyen hukukçu Atakan Kaya, o gece neler yaşandığını anlattı.

Google Haberlere Abone ol
Kurultayın tartışmalı videosunun perde arkasındaki gerçek! Kemal Kılıçdaroğlu'na 'çekilemezsiniz' demişti

38. Cumhuriyet Halk Partisi Olağan Kurultayı sona erdi ancak kurultay sırasında gerçekleşen bazı anlar sosyal medya gündeminde tartışılmaya devam ediyor.

Gazeteci Şaban Sevinç'in kurultayla ilgili dün paylaştığı bir görüntüde ilk turun ardından kuliste gazeteci İmambakır Üküş’ün Kemal Kılıçdaroğlu’na yüksek sesle ‘adaylıktan çekilemezsiniz ‘ söylemleri  yer alıyor.  

Gazeteci Şaban Sevinç’in paylaştığı bu videodaki olay, Kılıçdaroğlu’nun parti delegelerinin baskısıyla 2.tura devam ettiği yorumlarına sebep oldu. 

MedyaTava TV‘ye özel röportaj veren depremzede Atakan Kaya, videonun çekildiği anda orada olduğunu ve Kılıçdaroğlu’na kendisinin ‘ben bir depremzedeyim , eğer çekilirseniz hakkım haram olsun size’  dediğini bunun üzerine Kılıçdaroğlu’nun ‘vatandaşıma söz verdim bu nedenle devam ediyorum ‘ diyerek adaylıktan çekilmediğini söyledi.

Paylaşılan videoda kendisinin söylemlerinin kesildiğini ve sadece olayın son kısmının paylaşıldığını ifade ederek, videoda görüntülenen kısmın olayın tamamını yansıtmadığını belirtti.  Atakan Kaya yaşanılan o anı detaylarıyla MedyaTava TV’ye anlattı. 

 

Kaynak: MedyatavaTV
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin