Kurultay öncesi Ankara'da kritik görüşme! Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu kurultay öncesi bir araya geldi

4-5 Kasım tarihlerinde yapılacak kurultay öncesi Ankara’da dikkat çeken bir görüşme var. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile bir araya geldi. Kılıçdaroğlu'nun İmamoğlu'na kurultay divan başkanlığını önerdi. İmamoğlu bu teklifi kabul etti.

Google Haberlere Abone ol
Kurultay öncesi Ankara'da kritik görüşme! Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu kurultay öncesi bir araya geldi

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Ankara'da bir araya geldi.

Çankaya Ahlatlıbel tesislerinde gerçekleşen görüşmede kulislere yansıyan bilgilere göre; Kılıçdaroğlu, İmamoğlu’na kurultayda divan başkanı olması önerisi götürdü. Ekrem İmamoğlu bu teklifi kabul etti. 4-5 Kasım'da yapılacak CHP Olağan Kurultayı'nda Divan Başkanı Ekrem İmamoğlu olacak. 

KURULTAY DİVAN BAŞKANLIĞI

Genel Merkez kaynakları, divan başkanlığına her iki tarafın da üzerinde anlaşacağı bir isim getirmek istendiğini belirtmişlerdi.

İKİ İSİMDEN DE AÇIKLAMA GELMEDİ 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Ankara’nın Çankaya ilçesinde bulunan Ahlatlıbel Sosyal Tesislerinde bir araya geldi. 38. Olağan Kurultayı öncesi gerçekleşen ikilinin buluşması, 1 saat sürdü.

Kurultay öncesi Ankara'da kritik görüşme! Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu kurultay öncesi bir araya geldi

Görüşme sonrası Kemal Kılıçdaroğlu tesisten ayrılan ilk isim oldu. Tesisten daha sonra ayrılan İmamoğlu ise basın mensuplarına el salladı. İki isim de herhangi bir açıklamada bulunmadı.

Kurultay öncesi Ankara'da kritik görüşme! Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu kurultay öncesi bir araya geldi - Resim : 2

İMAMOĞLU'NDAN İLK AÇIKLAMA 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu CHP'nin 38'inci Olağan Kurultayı öncesi Çankaya ilçesindeki Ahlatlıbel Sosyal Tesisleri'nde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile görüştü. Görüşmenin ardından Ekrem İmamoğlu Türk Hava Yolları'na (THY) ait uçakla saat 14.30'da İstanbul'a geldi. Basın mensuplarının görüşme ile ilgili sorusu üzerine İmamoğlu, "Daha sonra açıklama yapacağız" dedi. İmamoğlu açıklamanın ardından makam aracıyla İstanbul Havalimanı VIP Terminalinden ayrıldı. 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin