Kuru üzümü suda bekletin ve için. Cildi derinlemesine temizliyor, bebek gibi yapıyor. Kuru üzüm suyunun cilde faydaları

Kuru üzüm lezzetli bir atıştırmalıktır. Lezzetli olmasının yanı sıra vücudumuz için şifa depolayan bir yemiştir. Ancak cildi seven besinlerden oluşan bir hazineye de sahip olduklarını biliyor muydunuz? İşte kuru üzüm suyunun cilde mucizevi faydaları

Kuru üzümü suda bekletin ve için. Cildi derinlemesine temizliyor, bebek gibi yapıyor. Kuru üzüm suyunun cilde faydaları

Islatılmış kuru üzüm suyunu cilt bakım rutininize eklemek için bir dizi yarar var. Tekrarlayan ve ısrarla çıkan sivilceler için en etkili çözümlerden biri olan kuru üzüm suyu, cildi derinlemesine temizler ve cildi neme doyurur.

Sivilceler yüzümüzde hoş olmayan çıkıntılardır. Yüzümüzde çıkan sivilceler günümüzü mahvediyor ve onlardan bir an önce kurtulmak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz.

Sağlıklı ve parlak bir cilde sahip olmak için sıklıkla kendimizi çeşitli güzellik trendlerini ve cilt bakım ürünlerini keşfederken buluyoruz. Peki size sivilcesiz, ışıltılı bir cilde ulaşmanın sırrının kuru üzümde saklı olduğunu söylesek?

Islatılmış kuru üzüm suyuyla cilt sorunlarınız bitecek ve mükemmel eşit ten rengine sahip olabileceksiniz. İşte kuru üzüm suyunun cilde mucizevi faydaları:

Antioksidan deposu

Kuru üzüm antioksidan açısından zengin bir besindir ve kuru üzümde bulunan bitki bazlı bitkisel besinler cilde canlılık verir. Ayrıca kuru üzüm, cildi dolgun ve nemli bırakır.

Hafif bir detoks içeceği

Islatılmış kuru üzüm suyu, hafif bir detoks etkisi göstererek vücudunuzun sivilcelerin artmasına ve tekrarlanmasına katkıda bulunabilecek toksinleri ortadan kaldırmasına yardımcı olur.

Kuru üzümü suda bekletin ve için. Cildi derinlemesine temizliyor, bebek gibi yapıyor. Kuru üzüm suyunun cilde faydaları

Enflamasyonu hedefler

Akne çoğu zaman cildinizin bakterilere karşı savaşının bir sonucu olarak kızarıklık ve tahrişle birlikte gelir. Kuru üzüm suyunun antiinflamatuar özellikleri, iltihaplı cildi sakinleştirerek yardımcı olabilir.

Ciltteki yağı dengeler

Akneye eğilimli cilt sıklıkla aşırı yağ üretimiyle boğuşur. Kuru üzüm yağ üretimini dengelemeye yardımcı olur. Cildinizin yağ seviyelerini düzenleyerek gözeneklerin tıkanmasını önlemeye ve sivilcelerin üreme alanını en aza indirmeye yardımcı olur.

Hidrasyon kahramanı

Vücudunuz nem eksikliğini telafi etmek için daha fazla yağ üreterek bunu telafi ettiğinden, susuz kalmış cilt sivilce sorunlarını daha da kötüleştirebilir. Kuru üzüm suyu, doğal şekerleri ve nemlendirici özellikleriyle cildinizi içten dışa doğru nemlendirir.

Sivilce için kuru üzüm suyu nasıl yapılır?

Bu suyu hazırlamak için ihtiyacınız olan tek şey 25 gram kuru üzüm, 3-4 bardak su. Kuru üzümleri temiz su şişesine ekleyin. Gece boyunca dinlenmeye bırakın. Maksimum faydayı elde etmek için aç karnına için. Kuru üzüm suyuyla sivilceleri birkaç gün içinde yok etmeniz mümkün.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin