Kurtuluş Osman'dan şok edici sahneleri ile uzun süre unutulmayacak bir bölüm geliyor

2021’i reytinglerin zirvesinde kapatan ‘Kuruluş Osman’, 2022’de de Türkiye’yi ekran başına kilitleyecek. Çok konuşulacak sürpriz gelişmelerle dolu 78’inci bölümden ilk fragman şok edici sahneleri ile uzun süre unutulmayacak bir bölümün müjdesini verdi.

Google Haberlere Abone ol
Kurtuluş Osman'dan  şok edici sahneleri ile uzun süre unutulmayacak bir bölüm geliyor

atv ekranındaki üçüncü sezonunda da reytinglerin zirvesinde yer alan ve izleyiciden büyük ilgi gören ‘Kuruluş Osman’, muhteşem bir bölümde ekranlara dönüş yapacak. Çok konuşulacak sürpriz gelişmelerle dolu 78’inci bölümden ilk fragman şok edici sahneleri ile uzun süre unutulmayacak bir bölümün müjdesini verdi.

19 Ocak Çarşamba akşamı 20.00’de ekrana gelecek yeni bölümde, Osman Bey ve alpleri Vezir Alemşah’a esir düşerken, Moğol komutanı Geyhatu intikam için bölgeye dönüyor, Gündüz Bey ise beyliğini sağlama almak istiyor.

Kurtuluş Osman'dan  şok edici sahneleri ile uzun süre unutulmayacak bir bölüm geliyor

 MOĞOLLAR GELİYOR!

Vezir Alemşah’ı Bilecik Kalesi’nde köşeye sıkıştıran Osman Bey tuzağa düşer ve alpleri ile birlikte esir düşer. Osman Bey ağır işkencelere dayanmak zorunda kalırken, ağabeyi Gündüz Bey’in Kayı Obası’ndaki beyliğini herkese kabul ettirmek üzere önlemler alır. Moğolların lideri Geyhatu’nun Osman Bey’den intikam almak için bölgeye dönüşü tüm dengeleri alt üst eder.

SELÇUKLU TAHTI TEHLİKEDE

Osman Bey’in yakalanması ile rahat bir nefes alan Tekfur Nikola, can düşmanı ile işbirliği yapan Tekfur Kosses’le yüzleşirken; Vezir Alemşah, Selçuklu tahtını ele geçirmek için doğru fırsatı yakaladığını düşünerek Sultan Mesud’u ortadan kaldırmaya kalkar. Vezir Alemşah’a engel olmaya çalışan Osman Bey’i ise büyük bir sürpriz beklemektedir.

Yapım ve proje tasarımı Mehmet Bozdağ’a ait; yönetmenliğini Ahmet Yılmaz’ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit’in üstlendiği ‘Kuruluş Osman’, atv ekranında çarşamba akşamlarına damga vurmaya devam edecek.

 

Etiketler burak özçivit
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin