Kurtulmuş: Medyadaki bazı arkadaşlar ayaklarını denk alsın

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, IŞİD'in iki askerimizi yaktığı iddia edilen görüntülerle ilgili sert uyarılarılarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Kurtulmuş: Medyadaki bazı arkadaşlar ayaklarını denk alsın

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Kurtulmuş, IŞİD tarafından iki askerimizin yakılarak öldürüldüğü iddia edilen görüntülerle ilgili sert çıktı.



Görüntülerin gerçek olup olmadığıyla ilgili TSK ve Milli Savunma Bakanlığı'nın henüz bir sonuca ulaşamadığını belirten Kurtulmuş, o görüntüleri yayan gazetecilere gözdağı verdi:



"Kusura bakmasınlar, bazı arkadaşlar da medyadaki bazı arkadaşlar da lütfen ayaklarını denk alsınlar. Özellikle sosyal medya sorumsuzca yayın yapılacak bir alan değildir."



İşte Numan Kurtulmuş'un o görüntülerle ilgili sözleri:



TSK VE SAVUNMA BAKANLIĞINCA TEYİD EDİLMEDİ



"Bu video görüntüleriyle ilgili henüz TSK, Milli Savunma Bakanlığı tarafından teyit edilmiş, netleşmiş bir bilgi yoktur. Zaten teyit edilmiş bir bilgi olsa bunu kamuoyuyla paylaşırız. Bu tür terör örgütleri, dünyanın en aşağılık, en kirli mekanizmaları. Olsun olmasın herhangi bir video görüntüsünü yayınlayarak, zaten ne yapmak istiyor? Halka korku salmak , halkı çaresizliğe itmek istiyor, halkı kendi içine kapatmaya çalışıyor. Herkes birbirinden, yanındakinden korksun istiyor. Sadece bu örgüt değil hepsi için söylüyorum."



OTURDUKLARI SICAK MASALARDAN, UYDURUK GÖRÜNTÜLERLE...



"Kusura bakmasınlar, bazı arkadaşlar da medyadaki bazı arkadaşlar da lütfen ayaklarını denk alsınlar. Özellikle sosyal medya sorumsuzca yayın yapılacak bir alan değildir. Türkiye, DEAŞ ile fiilen sahada bir savaş halindedir. Oturduğu sıcak masaların üstünde, uyduruk görüntüler üzerinden propagandalarla Türk halkının moralini bozmaya çalışmak vatanseverlik değildir."


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin