'Kurtlar Vadisi' yeni sezonu açıyor

'Kurtlar Vadisi Pusu' bu akşam yeni bölümüyle ekranda olacak.

Google Haberlere Abone ol
'Kurtlar Vadisi' yeni sezonu açıyor

Bu akşam 13. sezonun ilk bölümüyle ekrana gelecek olan 'Kurtlar Vadisi Pusu' dizisi için ilgi çekici viral tanıtım hazırlandı. 



'Kurtlar Vadisi Pusu' geçtiğimiz sezonki muhteşem finalinde merak edilen tüm soruların cevap bulacağı yepyeni bölümü, bu akşam saat  20.00’de Kanal D’de başlıyor.



13. sezonu ile ekrana gelmeye hazırlanan dizinin fragmanı internette izlenme rekorları kırarken dün yayına giren viral tanıtım ise büyük ilgi gördü.



Dizinin en az kendisi kadar fenomen olan jenerik müziğine sokaktaki izleyicinin eşlik ettiği 'Sokağın Sesi' adlı tanıtım çok beğenildi.



 





SAVCI LEYLA KURTULACAK MI?



Kurtlar Vadisi Pusu çok konuşulan bir finalle geçtiğimiz sezonu noktalamıştı.Finalde Savcı Leyla’nın içinde bulunduğu yat, Polat Alemdar’ın düşmanları tarafından havaya uçurulmuş Polat Alemdar şans eseri kurtulmuştu. Savcı Leyla’nın hayatta kalıp kalamayacağı ise yeni bölümde ortaya çıkacak.Aynı zamanda Polat Alemdar’ın Yüce Majeste’den ele geçirdiği ve gizlilik içinde koruduğu 'Asa’nın Büyük Sırrı' da yine yeni bölümde cevap bulacak.



"'Kurtlar Vadisi' yeni sezona başlıyor" Galerisine Göz At


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin