'Kurtlar Vadisi Pusu' oyuncuları, dizideki 'The Alemdar' gerçeğini açıkladı

atv'de yayınlanan dizinin oyuncuları, katıldıkları radyo programında soruları yanıtladı.

Google Haberlere Abone ol
'Kurtlar Vadisi Pusu' oyuncuları, dizideki 'The Alemdar' gerçeğini açıkladı

Radyo İstanbul Ajansı'nda Hamit Eteevrans’ın bu haftaki konuğu, 'Kurtlar Vadisi Pusu' dizisinin oyuncuları Adnan Erdoğan (Deli Hüsnü), Erhan Ufak (Güllü) ve Levent Çiçek (İmdat) oldu. Soruların yanıtlandığı programda ayrıca Radyo İstanbul Ajansı programcılarından Ömer Çelik’in sazı eşliğinde Altın Hızma adlı türküyü seslendiren Erdoğan, dinleyiciye sürpriz yaptı.



VALİ MUTLU’DAN TEŞEKKÜR



Programa İstanbul Ajansı Yayın Yönetmeni Bekir Kaplan da katılarak, Radyo İstanbul Ajansı’na konuk olan 'Kurtlar Vadisi Pusu' oyuncularına İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’nun selamlarını iletti. 



"10 GÜN SONRA YAŞANACAKLARI VADİ’DE GÖRÜYORUZ"



Programda yayınlanan sokak röportajlarında ise vatandaşlar, "En iyi dizi Vadi’dir. Türkiye’de 10 gün sonra yaşanacakları o akşam dizide izliyoruz" yorumunu yaptı.



YOLDAN GEÇERKEN OYUNCU OLDULAR



Vadi’nin kendisine çok şey kattığını belirten Erhan Ufak (Güllü), oyunculukla buluşma anını anlattı. Ufak, "Koşuyolu’nda Kenan Çoban (Abdülhey) ile Sinegraf Film’in önünden geçerken, sanıyoruz ki dikkat çekmişiz. Bizi çağırıp, 'dizide oynar mısınız' dediler. Biz de kabul ettik" dedi. 



GERÇEĞİ AÇIKLADI



Dinleyicilerden gelen, 'The Alemdar' sorusuna cevap veren Ufak, dizideki 'The Alemdar' gerçeğini açıkladı. Ufak, "The Alemdar gerçeği, Güllü, Polat abisinin öldüğünü biliyor. Yaşadığını bilmediği için anısını yaşatmak için 'The Alemdar' adlı bir film yapacak. Dizinin içinde biz bir sinema senaryosu hazırlayıp, bunu vizyona sokacağız. Eğlenceli bir çalışma olacak" şeklinde konuştu.  



“METROBÜSE BİNİYORUM”



Kurtlar Vadisi’nin 11 yıldır büyük bir beğeni kitlesiyle sürdüğünü anlatan Erdoğan, oyunculuğa 1990’lı yıllarda başladığını söyledi. Oyunculuğunun yanı sıra yazete.com adlı haber sitesinin yayın yönetmenliğini de yapan Erdoğan, mesleğini çok sevdiğini ve fırsat buldukça İstanbul’u gezdiğini ifade etti. "Zaman zaman toplu ulaşımı kullanıyorum" diyen Erdoğan, oyuncuların halktan kopuk yaşamaması gerektiğine dikkat çekti. Erdoğan, "Yolda yürürken, 'deli hüsnüüüüü' diye bağırıyorlar. Zaman zaman toplu ulaşımı kullanıyorum. Metrobüs genellikle tercihim oluyor. Bu insanların hoşuna gidiyor" dedi. 



Erdoğan, en büyük korkusunu ise şu sözlerle anlattı: "En büyük korkum insanın sevdiğinin sevgisini kaybetmesidir. Zaman zaman yanlış yapabiliriz ama sevginin telafisi yoktur."



"SİLAHI HİÇ SEVEMEDİM"



Levent Çiçek (İmdat) ise, diziye başladığı anlarda yaşadığı ilginç anısını paylaştı. İlk kez eline silah aldığı o anı anlatan Çiçek, "Silah tutmayı beceremezken bir anda elimde silah gördüm ve hiç de sevemedim silahı" diye konuştu.




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin