Kurtlar Vadisi oyuncusunun ölüm nedeni Coronavirus!

Birçok önemli dizi ve filmde rol alan oyuncu Turhan Kaya hayatını kaybetti. Dün vefat haberi duyurulan 69 yaşındaki oyuncunun Coronavirus nedeniyle yaşamını yitirdi.

Google Haberlere Abone ol
Kurtlar Vadisi oyuncusunun ölüm nedeni Coronavirus!

Çin’in Wuhan şehrinde ortaya çıkan korona virüsü kısa sürede dünyaya yayılarak, binlerce kişinin ölümüne neden oldu. Dünya Sağlık Örgütü’nün ‘pandemi’ (küresel salgın) ilan ettiği korona virüsü Türkiye’de de görülürken, 214 kişi vefat etti.

Sanat dünyasından da ölüm haberleri gelmeye başladı. Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde canlandırdığı ‘Ordinaryüs’ karakteriyle tanınan oyuncu Turhan Kaya yaklaşık 10 gün önce öksürük şikâyetiyle Sultan Hamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne başvurdu.

OĞLU AÇIKLADI: KORONA VİRÜSÜNDEN ÖLDÜ

Tedavi altına alınan Kaya, bir süre sonra yoğun bakım servisine alındı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Theo Kaya, babasının ölüm nedeninin korona virüsü olduğunu açıkladı. Kaya’nın annesi, kız kardeşi ve oğlu olmak üzere temasta olduğu kişiler tarandı. Ancak hiçbirinde virüs bulgusuna rastlanmadı. Aile, Kaya’nın virüsü hastanede kaptığını iddia etti. Turhan Kaya’nın Fransız vatandaşı olan eski eşi yurtdışında bulunduğu için cenazeye katılamadı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin