'Kurt Seyit ve Şura'nın yayın günü belli oldu

Star TV'nin yeni dizisi ne zaman izleyiciyle buluşacak?

Google Haberlere Abone ol
'Kurt Seyit ve Şura'nın yayın günü belli oldu

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah'ın rol aldığı Ay Yapım imzalı 'Kurt Seyit ve Şura' dizisinin yayın tarihi belli oldu.



Dizi, ilk bölümüyle 4 Mart Salı günü Star TV'de ekrana gelecek.



Öte yandan, dizinin önceki akşam yayınlanan 4. tanıtım fragmanı dikkatleri üzerine çekti.



Tanıtımda Üsteğmen Kurt Seyit Eminof'un sesi ilk kez duyuldu.

 

'GÜN, ZAFER GÜNÜDÜR!'

 

Tanıtımda, zorlu savaş koşullarına rağmen mücadelesinden vazgeçmeyen 'kararlı ve cesur Türk subayı' Kurt Seyit askerlerine şöyle seslendi: "Biliyorum hepiniz çok yorgunusunuz. Çoğunuz günlerdir uyku uyumadı. Aylardır doğru düzgün bir şey yemediniz. Aklınız sevdiklerinizde, geride bıraktıklarınızda. Ama biz düşmana, bize dokunanın canını yakacağımızı göstermek için buradayız. Asker! Gün zafer günüdür!"

 

Çekimleri Kartepe'de gerçekleştirilen savaş sahnelerinde 1200 figüran rol aldı. Yeni tanıtımda, dizide yer alan diğer oyuncular ilk kez seyirci karşısına çıktılar. Birkan Sokullu'nun, Kurt Seyit'in askeri okuldan arkadaşı Petro karakterini canlandıracağı, Seda Güven'in Şura'nın ablası Valentina rolünde izleyici karşısına çıkacağı yapımda Ushan Çakır da Kurt Seyit'in çocukluk ve silah arkadaşı Celil karakterine hayat verecek.                                                                 



Yönetmenliğini Hilal Saral'ın yaptığı, senaryosunu Ece Yörenç'in kaleme aldığı, müziklerini Toygar Işıklı'nın yaptığı Ay Yapım imzalı 'Kurt Seyit ve Şura' 4 Mart Salı günü saat 20:00'de Star TV ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.



İşte dizinin 4. tanıtım fragmanı:






Sıradaki Haber İçin Sürükleyin