'Kurt Seyit ve Şura'nın setinde neler oldu? Ay Yapım iddiaları reddetti!

Star'da ekrana gelen dizinin yapım şirketi, çıkan haberler üzerine açıklama yaptı.

Google Haberlere Abone ol
'Kurt Seyit ve Şura'nın setinde neler oldu? Ay Yapım iddiaları reddetti!

Star TV'de başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah'ın yer aldığı 'Kurt Seyit ve Şura İstanbul'un yapım şirketi Ay Yapım, dizinin oyuncuları hakkında çıkan haberleri yalanladı.



Haberlerde, Tatlıtuğ'un dizinin bir diğer oyuncusu Engin Şenkan'la polemik yaşadığı iddia ediliyordu.



Ay Yapım, iddialar üzerine şu açıklamayı yaptı:



"Kurt Seyit ve Şura-İstanbul" dizisinin sezon finali nedeniyle yoğun çalışılan setiyle ilgili çeşitli mecralarda haberler çıkmaktadır.



Ay Yapım olarak projelerimizde huzurlu çalışma ortamını ilk koşul olarak görmekteyiz. Uzun yıllardır sorunsuz, olaysız çalıştığımız herkesin takdirini kazanmış Sayın Kıvanç Tatlıtuğ’un adının da,  45 yılını oyunculuğa ve sanata vermiş  Sayın Engin Şenkan’ın adının da böyle haberlerle anılmasını üzüntüyle karşılıyoruz.



Sette yaşanan anlık bir durumu "ne olduğunu tam olarak da bilmeden’’,  kişilerin özel hayatlarını ve ailelerini dahil edilerek magazin yorumuyla sunulmasını ise hiç kabul edemiyoruz.



Şunu da özellikle belirtmek isteriz ki, yaşanmış olan durum sebebiyle işini kaybeden kimse olmamıştır. Sayın Engin Şenkan, senaryo gereği rolünü tamamlamış olduğundan önümüzdeki sezon Kurt Seyit ve Şura-İstanbul'da yer almayacaktır. 



Dizinin kronolojik seyri ve İstanbul hikayesi yayın öncesi planlandığı gibidir."


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin