'Kurt Seyit ve Şura'da yumruklar konuşacak!

Star'da ekrana gelen dizinin yeni bölümünde izleyiciyi neler bekliyor?

Google Haberlere Abone ol
'Kurt Seyit ve Şura'da yumruklar konuşacak!

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah'ın paylaştığı 'Kurt Seyit ve Şura İstanbul'un yeni bölümünde Seyit ve Petro'nun hesaplaşması ekrana geliyor.

 

Seyit ve Şura'yı en mutlu oldukları nikah gününde ayıran Petro, bu oyuna Şura'nın teyzesi Nadya'yı da ortak ederek planının son hamlesini gerçekleştiriyor. Seyit ve Şura'nın ayrılığına sessiz kalamayan Celil ise eksik parçaları tamamladığında karşısında Petro'yu buluyor.

 

Dizinin ilk bölümünde bu yana Kurt Seyit'e olan düşmanlığını gizliden gizliye büyüten hatta kardeşi Osman'ın da katili olan Petro, yeni bölümde Seyit ile yüz yüze geliyor. Celil'in anlattıklarıyla Petro'nun karşına çıkan Seyit'in Petro ile yüzleşmesinde yumruklar konuşuyor. 



AYŞE KURT SEYİT'E OLAN AŞKINI İTİRAF EDECEK Mİ?

 

Seyit'in Şeref Oteli'ne geri dönmesiyle Kurt Seyit'e aşık olan Ayşe, umuda kapılarak, Petro'nun zeki planlarına farkında olmadan alet olacak. İçten içe büyüttüğü bu aşkı kimselere belli etmeyen Ayşe, Şura'nın otelden ayrılmasını fırsat bilerek Seyit'e bir adım atacak. İzleyenleri şoke edecek bu gelişme acaba Seyit ve Şura'nın sonsuza dek sürecek ayrılıklarına mı sebep olacak? 



'Kurt Seyit ve Şura İstanbul', yeni bölümüyle 27 Mayıs Salı günü saat 22:00'da Star TV'de yayınlanacak.



"'Kurt Seyit ve Şura'da büyük hesaplaşma!" Galerisine Göz At


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin