'Kurt Seyit ve Şura' yeni sezona başlıyor! Dizinin yeni bölümünde neler olacak?

Star TV ekranlarında yayınlanan dizi yeni sezonu açıyor.

Google Haberlere Abone ol
'Kurt Seyit ve Şura' yeni sezona başlıyor! Dizinin yeni bölümünde neler olacak?

Kıvanç Tatlıtuğ, Farah Zeynep Abdullah, Fahriye Evcen ve Zerrin Tekindor'un rol aldığı 'Kurt Seyit ve Şura İstanbul' 23 Eylül Salı günü saat 20:30'da yeni sezona sürprizlerle giriyor.



Star TV ekranlarından dün akşam yayınlanan yeni tanıtımla;Petro'nun oyunuyla Barones'i öldürmekle şuçlanan Seyit darağacından son anda kurtularak Pera'ya döndüğü ortaya çıktı.



Yeni sezonun ilk bölümününün özeti şu şekilde:



Kurt Seyit asılmayı beklerken aylar sonra sürpriz bir şekilde salıverilir. Onu kurtaranın kim olduğunu, özgürlüğüne nasıl kavuştuğunu bilmemektedir. O yokken Petro herkesin çaresi olmuş ve böylece oteli ele geçirmiştir.

Şura ve Seyit’in coşkulu kavuşmalarına Petro gölge düşürmeyi başarır. Ama Petro’nun işleri sandığı kadar yolunda gitmez. Eski dostu, yeni düşmanı Yüzbaşı Billy onu tehdit edebileceği bir sırrı ele geçirmiştir. Bu sır Seyit’i de çok ilgilendirmektedir.

Şura sevdiği adamın kendisini göndermeye çalıştığını ve aldatmış olduğunu unutmamıştır. Seyit’in onu güçlü bir şekilde sahiplenmesine ihtiyacı vardır. Ona Ayşe ile aralarında geçenleri bildiğini söyler.  Seyit, Ayşe ile yüzleşir.

Seyit mahpus arkadaşının mahallesine gider ve onun abisi Milli Mücadeleci Lütfü ile tanışır. Türk mahallesinde çıkan yangını beraber söndürürler. Bu yangın sırasında Mengene göçmeni bir ailenin kızı Mürvet’le karşılaşır.

Yangının hasarı tamir edilene kadar Emine ve kızı Mürvet akrabaları olan Ali dayının yanına Şeref Otel’e gelirler. Mürvet bu yeni dünyanın içinde Seyit ile yeniden karşılaşır. Ama bu kez Seyit’in yanında Şura da vardır.



Ay Yapım imzalı, Ece Yörenç'in senaristliğini, yönetmenliğini ise Hilal Saral'ın üstlendiği Kurt Seyit ve Şura İstanbul 23 Eylül Salı günü saat 20:30'da Star TV ekranlarında olacak.



 





 




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin