'Kurt Seyit ve Şura' karakterinin şaşırtan değişimi!

Star TV'de ekrana gelen dizideki karakter bu akşam izleyici karşısına yeni imajıyla çıkacak.

Google Haberlere Abone ol
'Kurt Seyit ve Şura' karakterinin şaşırtan değişimi!

Oyuncu Seda Güven, 'Kurt Seyit ve Şura' dizisinde canlandırdığı Valentina karakterinin senaryo gereği yaşadığı ağır hastalık nedeniyle saçlarını kestirdi.



Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve  Farah Zeynep Abdullah'ın yer aldığı 'Kurt Seyit ve Şura- İstanbul'un  yeni bölümünde Şura'nın uzun zamandır haber alamadığı ablası Valentina sonunda ortaya çıkıyor. Valentina ve ailesi, en son tren garında Şura'yı, Seyit'in kollarına uğurlamış ve St. Petersburg'daki karışık durumdan kaçabilmek için daha güvenli bir yere hareket etmişlerdi. Bu hafta ekrana gelecek bölümde zorlu bir yolculukla Rusya'dan İstanbul'a gelen Valentina'nın dramı ekranlara gelecek.



VALENTINA KARA HUMMA HASTASI



Güven'in canlandırdığı Valentina tıpkı kızkardeşi gibi İstanbul'a ulaşmayı başarıyor. Ancak hem çektiği acılar hem de aylar süren gemi yolculuğunda kaptığı kara humma hastalığı nedeniyle hayli zorlu bir mücadeleden geçiyor. Gemi yolculuğunda  salgın hastalığa yakalanan Valentina, bu sebeple saçlarını kestirmek zorunda kalıyor.



Valentina'nın hastalık ve yoklukla mücadele ettiği çaresiz zamanlarında yardım elini Yusuf uzatacak. Genç oyuncu Çağlar Ertuğrul'un canlandırdığı Yusuf karakteri, Valentina'nın görünmez kahramanı olacak.



Valentina'nın bir zamanlar yaşadığı görkemli hayattan, işgal altındaki İstanbul'un yoksul karanlık sokaklarına uzanan hikayesi bu akşam saat 21.30'da Star TV'de yayınlanacak yeni bölümde ekrana gelecek.



"'Kurt Seyit ve Şura' oyuncusunun şaşırtan değişimi!" Galerisine Göz At



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin