Kurt Seyit ve Şura evleniyor!

Star TV'de ekrana gelen diziye bu hafta nikah sahnesi damga vuracak.

Google Haberlere Abone ol
Kurt Seyit ve Şura evleniyor!

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah'ın paylaştığı 'Kurt Seyit ve Şura-İstanbul'a bu hafta Kurt Seyit'in, Şura'ya evlenme teklif ettiği sahne damga vuracak. Farah Zeynep Abdullah, beyaz gelinliğiyle izleyici karşısına çıkacak.



Dizinin yeni bölümünde aralarındaki gerilime rağmen birbirlerine duydukları aşka güvenmekten vazgeçmeyen Kurt Seyit ve Şura evlilik kararı alacak. Ancak tüm zorluklara birlikte göğüs geren Kurt Seyit ve Şura'nın evlilik yoluna girmesi aşıkların gizli düşmanları tarafından hoş karşılanmayacak. 



ŞURA'NIN İPEK GELİNLİĞİ 



Ailesiyle varlıklı bir yaşam sürerken aşkı uğruna onlardan ayrı düşen ve yeni yaşamında  maddi sıkıntılarla ilk defa yüzleşen Şura'nın gelinliği, karakterin yaşadıkları göz önüne alınarak hazırlandı. Ailesine derin bir özlem duyan Şura'nın buruk sevincini vurgulayan sade, şık ve romantik gelinlikte kumaş olarak ipek tercih edildi. 'Kurt Seyit ve Şura–İstanbul'un kostüm tasarım ekibi tarafından özel olarak tasarlanan ve el dikimi olan ipek gelinlik, 4 kişi tarafından 2 günde dikildi. 



Evlilik kararı alan Seyit ve Şura'nın sürprizlerle dolu nikah töreni 13 Mayıs Salı günü saat 21:30'da Star TV'de ekrana gelecek.



"Kurt Seyit ve Şura nikah masasına oturuyor!" Galerisine Göz At



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin