Kurbanlık etlerini almaya giden vatandaşa sosis şoku! Polis zor sakinleştirdi

Bursa'da bir et restoranı, Kurban Bayramı için 1700 kişiye kurbanlık büyük baş hissesi satarak vekalet aldı. Kurbanlık etlerini teslim almaya gelen vatandaşlar koli halinde verilen etlerini sosis ve salam halinde gördü. Vatandaşlar etlerin bozuk ve aylar öncesinden kesilmiş olduğunu iddia etti.

Google Haberlere Abone ol
Kurbanlık etlerini almaya giden vatandaşa sosis şoku! Polis zor sakinleştirdi

Bursa’nın Osmangazi ilçesi Demirtaş Mahallesi’nde bir et restoranı, Kurban Bayramı için 1700 kişiye kurbanlık büyük baş hissesi satarak vekalet aldı.

Kurbanlık etlerini teslim almaya gelen vatandaşlar koli halinde verilen etlerin bozuk ve aylar öncesinden kesilmiş olduğunu iddia etti.

İhbar üzerine olay yerine gelen çok sayıda polis vatandaşları güçlükle sakinleştirdi. Bazı vatandaşlar ise iş yeri sahibinin kendisine bıçak çekip para vermeyeceğini iddia etti.

urumu üzerine karakola giden yüzler vatandaş, satıcıdan şikayetçi oldu. Şikayet üzerine gelen İl Tarım Müdürlüğü ekipleri, numune aldığı 4,5 ton eti etiketsiz olması sebebiyle imha etti.

"BIZI RESMEN DOLANDIRDILAR"

Vatandaşlar, “Bize 7 bin 100 liradan 22 kilo gelecek şekilde kurban hissesi sattılar. Buraya hissemizi almak için geldik. Fakat karşılaştığımız manzara burada gördüğünüz. Bu etler sağlıklı değil, içine kıymaları salam gibi paketleyip dondurulmuş şekilde bize verdiler. Kim bilir bu hayvanlar ne zaman kesildi. Bizi resmen dolandırdılar” diye konuştu.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin