Kurban Bayramı'nda Nüfus Müdürlüğü açık mı kapalı mı. 27 Haziran arefe günü Nüfus Müdürlüğü çalışıyor mu? 2023 Nüfus Müdürlüğü çalışma saatleri

Kurban Bayramı'nda Nüfus Müdürlüğü çalışma saatleri merak ediliyor. Kurban Bayramı bu sene 28 Haziran ve 1 Temmuz tarihlerine denk geldi. Ancak bayram tatilinin 9 güne uzatılmasıyla tatil 24 Haziran 2023 Cumartesi başlayacak ve 3 Temmuz 2023 Pazartesi sona erecek. Peki Kurban Bayramı'nda Nüfus Müdürlüğü açık mı kapalı mı? 27 Haziran arefe günü Nüfus Müdürlüğü çalışıyor mu? İşte 2023 Nüfus Müdürlüğü çalışma saatleri.

Google Haberlere Abone ol
Kurban Bayramı'nda Nüfus Müdürlüğü açık mı kapalı mı. 27 Haziran arefe günü Nüfus Müdürlüğü çalışıyor mu? 2023 Nüfus Müdürlüğü çalışma saatleri

Nüfus Müdürlüğü'nde işlemleri olanlar Kurban Bayramı'nda açık olup olmadığını sorguluyor. 

Kurban Bayramı resmi tatildir ve resmi tatillerde kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan memurlar izinli olur. Bu sene 27 Haziran tarihleri de idari izin kapsamına alındı.

Peki Kurban Bayramı'nda Nüfus Müdürlüğü açık mı kapalı mı? 27 Haziran arefe günü Nüfus Müdürlüğü çalışıyor mu? İşte 2023 Nüfus Müdürlüğü çalışma saatleri.

KURBAN BAYRAMI'NDA NÜFUS MÜDÜRLÜĞÜ AÇIK MI KAPALI MI?

Nüfus Müdürlüğü Kurban Bayramı'nın 9 günlük tatili sürecinde kapalıdır. Nüfus Müdürlüğü 24 Haziran'dan 3 Temmuz'a kadar kapalı olacak. Nüfus Müdürlüğü daireleri 3 Temmuz 2023 Pazartesi günü çalışmalara devam edecek.

NÜFUS MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA SAATLERİ 2023

Nüfus Müdürlüğü çalışma saatleri 08.30 ve 16.30 tarihleri arasında hizmet veriyor. Saat 12.30 ile 13.30 saatlerinde ise öğle molası veriliyor.

KURBAN BAYRAMI'NDA NOTERLER AÇIK MI KAPALI MI?

Noterler Kurban Bayramı 9 günlük tatil süreci boyunca kapalı olacak. 27 Haziran tarihlerinde de hizmet vermeyecek.

KURBAN BAYRAMI'NDA BELEDİYELER AÇIK MI KAPALI MI?

Kurban Bayramı'nda belediyeler kapalı olacak. Belediyede işi olanlar 3 Temmuz 2023 Pazartesi günü işlemlerini yapabilecek.

KURBAN BAYRAMI'NDA BANKA VE BORSALAR AÇIK MI KAPALI MI?

26 ve 27 Haziran tarihlerinde uygulanan idari izin kamu çalışanlarını kapsıyor. Özel sektör bankaları bu kapsamda yer almıyor. Bankalar Borsa İstanbul'un çalışma prensibine uyum sağladığı için Borsa İstanbul'un çalışma durumunu temel alıyor. Bu sebeple bankalar 26 Haziran'da tam gün, 27 Haziran'da yarım gün açık olacak. Kurban Bayramı'nda ise kapalı olacak.

KURBAN BAYRAMI TATİLİ (İDARİ İZİNLİ) TARİHLERİ 2023

24 Haziran Cumartesi (hafta sonu tatili)

25 Haziran Pazar (hafta sonu tatili)

26 Haziran Pazartesi (idari izin)

27 Haziran Salı (idari izin)

28 Haziran Çarşamba Kurban Bayramı’nın 1. günü (resmi tatil)

29 Haziran Perşembe Kurban Bayramı’nın 2. günü (resmi tatil)

30 Haziran Cuma Kurban Bayramı’nın 3. günü (resmi tatil)

1 Temmuz Cumartesi Kurban Bayramı 4. günü (resmi tatil)

2 Temmuz Pazar günü (hafta sonu tatili)

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin