Kur'an-ı Kerim yakan provokatör Rasmus Paludan konuştu: Ölümle tehdit ediyorlar, korkuyorum

İsveç'te büyük bir skandala imza atan ve Türkiye Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim yakan Rasmus Paludan açıklamalarda bulundu. Yaptığı provokasyondan sonra tepkileri üzerine çeken Paludan, 'Pişman mısın?' sorusuna hayır yanıtını verdi ve ekledi: Bunu yaptım çünkü önemli siyasi sebepler olduğunu düşünüyorum. Bu kadar çok insanın beni ölümle tehdit etmesine üzülüyorum

Google Haberlere Abone ol
Kur'an-ı Kerim yakan provokatör Rasmus Paludan konuştu: Ölümle tehdit ediyorlar, korkuyorum

İsveç ile Türkiye arasında büyük bir krize neden olan provokatör Rasmus Paludan yeni açıklamalarda bulundu.

İsveç'teki Türk elçiliğinin önünde Kur'an-ı Kerim yaktıktan sonra büyük tepki çeken ve iki ülke arasında kriz yaratan Paludan, yaptığı eylemden pişman olmadığını açıkladı. 

Türkiye'nin gösterdiği sert tepki sonrası İsveç Başbakanı geri adım atarken Sıkı Yön Partisi (Stram Kurs) lideri Rasmus Paludan, sessizliğini ülke basınına bozdu. Expressen gazetesine konuşan Paludan 'İşler hayal ettiğim gibi olmadı' ifadelerini gösterdi.

PİŞMAN MISIN?

'Pişman mısın?' diye sorulan provokatör Paludan şu ifadeleri kullandı: "Oh hayır. Bunu yaptım çünkü önemli siyasi sebepler olduğunu düşünüyorum. Bu kadar çok insanın beni ölümle tehdit etmesine üzülüyorum."

Yaptığı provokatif eylem sonrası tehdit mesajları aldığını açıklayan Paludan, "Çok somut tehditler alıyorum. Sosyal medyada dakikada beşi tehdit olmak üzere yaklaşık 20 mesaj alıyorum" diye konuştu.

Paludan gazetenin 'Korkuyor musun?' sorusuna ise "Evet, birisi açıkça beni öldüreceğini yazdığında korkabilirim" ifadelerini kullandı. Gazetede yer alan haberde Rasmus Paludan'ın ırkçı siyasetçinin 2019'dan beri polis koruması altında yaşadığını vurgulandı..

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin