Kundura Sahne’den Lara Di Lara şarkıları yükselecek

123’ün vokalisti olarak tanıdığımız Dilara Sakpınar’ın 2015’te başlayan müzik projesi olan Lara Di Lara, Beykoz Kundura’nın film ve müzik eşliğinde Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayacağı Mart ayı programında yer alacak. Caz'dan folk'a, r&b'den synth pop’a uzanan geniş skalada, denemekten korkmayan müziği, cesur sözleri ve büyüleyici sahnesiyle çok sevilen Lara Di Lara, kadınlara ithaf edeceği özel bir programla 11 Mart Cuma akşamı Kundura Sahne’de olacak.

Google Haberlere Abone ol
Kundura Sahne’den Lara Di Lara şarkıları yükselecek

Beykoz Kundura’nın film ve müzik eşliğinde Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayacağı Mart ayı programında, yerli sahnelerin sevilen kadın vokal ve müzik yazarlarından Lara Di Lara sahne alacak.

Kundura Sahne’den Lara Di Lara şarkıları yükselecek

 Caz'dan folk'a, r&b'den synth pop’a uzanan geniş skalada, denemekten korkmayan müziği, cesur sözleri ve büyüleyici sahnesiyle çok sevilen Lara Di Lara, kadınlara ithaf edeceği özel bir programla 11 Mart Cuma akşamı Kundura Sahne’de olacak.

Kundura Sahne’den Lara Di Lara şarkıları yükselecek - Resim : 2

123’ün vokalisti olarak tanıdığımız Dilara Sakpınar’ın 2015’te başlayan müzik projesi olan Lara Di Lara, ilk stüdyo albümü ‘Oraya Doğru’dan başlayarak çıkardığı albüm ve teklilerle başarı grafiği yükselerek sürmüş bir isim. En son geçtiğimiz yıl, Türkçe Rap’in önemli ismi Kamufle ile birlikte kaydettikleri ‘Denge’ ile eleştirmenlerden övgüler toplamış sanatçının ‘toprak, hava ve suda olan bitenler’i anlattığı şarkıları bu kez Kundura Sahne’nin büyüleyici atmosferinde yükselecek.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin