Kumburgaz'daki kazada ölen öğrencinin babası: Ciğerim soldu 

Büyükçekmece Kumburgaz D-100 karayolunda direksiyon hakimiyetini kaybederek otobüs durağına giren otomobilin neden olduğu kazada hayatını kaybeden Oğuzhan Kolver (15) ve Mehmet Alp Günay'ın(14) cenazeleri Adli Tıp Kurumu'ndan alındı. Oğuzhan Kolver'in babası İlhami Kolver, "Sürücü alkollüymüş herhalde, pırıl pırıl bir çocuktu. Ciğerim soldu, gitti" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Kumburgaz'daki kazada ölen öğrencinin babası: Ciğerim soldu 

Kaza dün saat 16.30 sıralarında D-100 Karayolu Kumburgaz mevkiinde meydana geldi. Sürücüsü Samet Tüfekçiler'in henüz bilinmeyen nedenle direksiyon hakimiyetini kaybettiği 09 HK 225 plakalı otomobil, otobüs durağına girdi. Otomobil takla attıktan sonra durabildi. Kazada 15 yaşındaki Oğuzhan Kolver olay yerinde, 14 yaşındaki Mehmet Alp Güney ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Feci kazada 10 kişi de yaralandı. 

"SOLDU CİĞERİM GİTTİ" 

Hayatını kaybeden öğrencilerin aileleri, cenazeleri teslim almak üzere bugün Adli Tıp Kurumu'na geldi. Oğuzhan Kolver'in Büyükçekmece'de, Mehmet Alp Güney'in ise memleketi Ordu'da defnedileceği öğrenildi. Oğuzhan Kolver'in babası İlhami Kolver, "Kazayı internette gördüm. Söyleyecek bir şey bulamıyorum. Alkollüymüş herhalde sürücü. Pırıl pırıl bir çocuktu. Ciğerim soldu, gitti" dedi. 

Kumburgaz'daki kazada ölen öğrencinin babası: Ciğerim soldu 

"OKUYUP BÜYÜK ADAM OLACAĞIM DERDİ" 

Oğuzhan Kolver'in dayısı Sadi Göçmen "Okuldan çıkmış eve dönmek için durağa gitmiş. Araba çok süratliyken durağa giriyor, katliam yapıyor. Katliam gibi kaza. 15-20 öğrenci varmış durakta. Trafik kurallarına uymayanların gerekli cezaları almasını istiyorum. Bizim acımız çok büyük. Lise 2'nci sınıfa geçecekti. Okuyacağım büyük adam olacağım derdi" diye konuştu.  (DHA)

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin