Küfürlü tweet yüzünden işinden olan sosyal medya editörü, Medyatava'ya konuştu!

Atilla Taş'ın küfürlü tweetini haberleştiren ve sonrasında işinden olan sosyal medya editörü, Medyatava'ya açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Küfürlü tweet yüzünden işinden olan sosyal medya editörü, Medyatava'ya konuştu!

Ünlü şarkıcı Atilla Taş, sosyal paylaşım sitesi Twitter'da Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'yla ilgili küfürlü bir mesaj yayınlamış ve cnnturk.com.tr sosyal medya editörü tarafından haberleştirilmişti.



cnnturk.com.tr sosyal medya editörü, tweeti manşetten yayınlamış ve Star gazetesi konuyu 'Atilla Taş'tan ve CNN Türk'ten büyük terbiyesizlik' haberiyle gündeme taşımıştı. Star gazetesinin haberinin ardından cnnturk.com.tr yönetimi ve tweeti haberleştiren sosyal medya editörüne tepkiler yağdı.



Dün konuyla ilgili bir duyuru yayınlayan CNN Türk yönetimi, Davutoğlu'ndan özür dilediğini, söz konusu haberin kaldırıldığını ve haberi manşetten yayınlayan sosyal medya editörünün işine son verildiğini duyurdu.



CNN Türk yönetiminin bu duyurusunun ardından işine son verilen cnnturk.com.tr sosyal medya editörü Mustafa Kemal Büyükkaya, konuyla ilgili Medyatava'ya açıklamalarda bulundu.



Mustafa Kemal Büyükkaya, 'Star gazetesinin yaptığı haber üzerine dün 14:00 sularında gazeteden arandım. İşten çıkarıldığım haberini arkadaşlarım ve bölüm şefim duyurdu. CNN Türk yönetimi konuyla ilgili bana hiçbir açıklama yapmadı ve savunma istemedi. Sadece iş akdimin feshedildiğini ve gerekli evrakları imzalamamı söylediler. Konunun gündeme gelmesinin hemen ardından kanal yönetimi bir toplantı düzenlemiş ve işime son verilmesi kararını vermişler' açıklamalarında bulundu.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin