Küfürlü polemik! Ahmet Hakan ve Cem Uzan Twitter'da kapıştı!

Ahmet Hakan ve Cem Uzan sosyal medyan birbirine girdi.

Google Haberlere Abone ol
Küfürlü polemik! Ahmet Hakan ve Cem Uzan Twitter'da kapıştı!

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan Twitter'da hem kendisi hem de Aydın Doğan hakkında ağır mesajlar yazan @UzanCC adlı hesaba sert çıktı.



Hakkındaki yolsuzluk suçlamaları nedeniyle Paris'e kaçan kaçak işadamı Cem Uzan'a ait gibi görünen hesaptan "Bak Ahmet Hakan denen pislik. Seni benim elimden o pislik patronun Aydin Dogan bile kurtaramaz. Kosende bana karsi patronun Aydin in tetikciligine soyunmussun. Boyunu asan islere karisma.  Bunlar belediye avantalarina benzemez hirsiz. Ahmet Hakan seni nasil sabahin 5inde Ankara da sevgilinin sicak koynundan polise aldirip savciliga ifade vermeye goturttum.Ahmet Hakan; Sikiysa CNNde patronunla birlikte karsima gelin Serefsizler. Yayin masraflarinizi karsilarim. Patronun isterse pijamayla gelsin" gibi tweetler paylaşıldı.



Bu tweetlere karşı Ahmet Hakan da şunları yazdı:



memlekete giremeyen kriminal y....k. baban, kardeşin nerede lan senin? paris'e kaç para kaçırdın? gelmiş geçmiş en sevimsiz hırsız. "hikmetyar'ın önünde diz çöken tayyip erdoğan" diye yayın yapıyordun utanmaz arlanmaz. şimdi de ak trollerle iş mi tutuyon?seni şanzelize'ye kadar kovalarım ve hiçbir fransız elimden alamaz lan seni. hak ettiğin cevapları hak ettiğin üslupla aldın... hadi şimdi uza. 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin