Kudret ve Celal arasındaki hesaplaşmayı kim kaybetti?

Uğur Yücel mi, Çetin Tekindor mu diziye veda etti?

Google Haberlere Abone ol
Kudret ve Celal arasındaki hesaplaşmayı kim kaybetti?

Ay Yapım imzalı ‘İçerde’nin dün akşam ekranlara gelen bölümünde Sarp ile Umut’un duygu yüklü kavuşma anı, bölüme damgasını vurdu. İzleyicilerin haftalardır beklediği iki kardeşin buluşması için sosyal medyada binlerce yorum paylaşıldı.



Kudret ve Celal arasındaki hesaplaşmayı kim kaybetti?



Pazartesi akşamları hayatı durduran ‘İçerde’nin dün akşam yayınlanan bölümündeoyuna dahil olan Coşkun, Mert’in, geçmişte babaları Metin’in çalıştığı eski oyuncak fabrikasına gelmesini sağlarken, Coşkun’un peşini bir an bile bırakmayan Sarp da soluğu burada aldı. Yıllardır birbirlerini arayan Sarp ve Mert, sonunda büyük gerçeği Coşkun’un ağzından duydu. Şaşırtıcı gerçekleri sonunda itiraf eden Coşkun’dan kardeş olduklarını öğrenen Yılmaz Kardeşler’in duygu yüklü kavuşma anı, ekran başındakileri gözyaşlarına boğdu. Çağatay Ulusoy ve Aras Bulut İynemli’nin etkileyici performanslarıyla göz doldurdukları sahne, sosyal medyada binlerce yorum aldı. Umut’u ailesinden koparan kişinin Celal olduğunu öğrenen ikili, Celal’in hesabını kapamak üzere harekete geçti. Sarp ve Mert’in, Celal karşısındaki yeni hamleleri şimdiden büyük bir merakla beklenmeye başladı.



Kudret ve Celal arasındaki hesaplaşmayı kim kaybetti? - Resim : 2



Güneş, Kudret için bir daha doğmayacak



Bölümde Mert’i kaçıran Kudret, Celal ile son kez karşı karşıya geldi. Bu büyük hesaplaşmada derin yara alan Kudret, kardeş olan Sarp ve Mert’in, Celal’e karşı mücadele edeceklerini duymasıyla birlikte “İşte, buna ölünür” diyerek kendini kurşunların önüne attı. Sonunda sevdiği kadına, Nermin’ine kavuşan ve onun mezarının üstüne yatarak son nefesini veren Kudret, büyük düşmanlığın sonunu getirdi.



Kudret ve Celal arasındaki hesaplaşmayı kim kaybetti? - Resim : 3



Kudret'in anısına sette lokma döktürüldü



Usta oyuncu Uğur Yücel’in hayat verdiği Kudret’in veda sahnesinin çekimlerinin ardından İçerde seti renkli görüntülere sahne oldu. ‘Kudret Sönmez Tek hayrına’ lokma döktürülen sette, Uğur Yücel ve Çetin Tekindor hatıra fotoğrafı çektirdi.



İşte, büyük hesaplaşmanın yaşandığı o sahne!




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin