Küçükçekmece Adliyesi otoparkında silahlı kavga: Ölü ve yaralılar var

İstanbul Küçükçekmece Adliyesi otoparkında silahlı kavgada 4 kişinin öldüğü, 3 kişinin ise yaralandığı öğrenildi.

Google Haberlere Abone ol
Küçükçekmece Adliyesi otoparkında silahlı kavga: Ölü ve yaralılar var

İstanbul Küçükçekmece Adalet Sarayı önünde çıkan silahlı kavgada 4 kişi öldü, 3kişi de yaralandı. Olayla ilgili 18kişi gözaltına alındı.

Küçükçekmece Adalet Sarayı önünde saat 16.30 sıralarında duruşma sonrası iki taraf arasında silahlı kavga çıktı. Çatışmada 2 gruptan 3 kişi öldü, 1'i ağır 4 kişi de yaralandı. Ağır yaralı olan isim de hayatını kaybetti. Hayatını kaybedenlerin sayısı 4'e çıktı, yaralıların sayısı 3'e düştü.

Olay yerine çok sayıda sağlık ve takviye polis ekibi gönderildi. Yaralılar için olay yerine ambulanslar sevk edildi. 

Özel harekat polisİ çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Tarafların 'silahlı yaralama' ile ilgili bir duruşma sonrası adliye otoparkında karşı karşıya geldiği öğrenildi. Polisin olay yerindeki incelemesi sürüyor.

Küçükçekmece Adliyesi otoparkında silahlı kavga: Ölü ve yaralılar var

İstanbul Küçükçekmece Adliyesi otoparkında yaşanan olayda saldırganların silahla nasıl içeri girdiği araştırılıyor.

İlk gelen bilgilere göre; hakim, savcı ve personelin  de aynı otoparkı kullandığı öğrenildi.

KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

Küçükçekmece Adliyesi önünde çıkan çatışmada hayatını kaybedenlerin ve yaralıların isimleri belli oldu. Olayda Nazım Sözer (57), Kadir Mendanoğlu (35) ve Selcan Selvi (34) hayatını kaybederken, Ercan S., Diyar S. ve Orhan S. ise yaralandı.

Polis ekipleri olayda kullanıldığı tespit edilen 2 tabanca bir pompalı tüfek eli geçirildiği öğrenildi.

KÜÇÜKÇEKMECE CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞINDAN ADLİYE ÖNÜNDEKİ ÇATIŞMAYLA İLGİLİ AÇIKLAMA

Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı, adliye önünde çıkan ve 4 kişinin hayatını kaybettiği silahlı çatışma olayına ilk tespitlere göre 24 kişinin karıştığını ve 18 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.

Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı, adliye önünde iki grup arasında çıkan silahlı çatışmaya ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada, “8 Kasım 2021 tarihinde Küçükçekmece ilçesinde meydana gelen silahla kasten yaralama olayına ilişkin Küçükçekmece 22. Asliye Ceza Mahkemesinde yürütülen kovuşturmada yapılan duruşma sonrası Küçükçekmece Adliyesinin 200 metre dışında açık otopark çıkış noktasında iki grup arasında silahlı çatışma yaşandığı, olayda 4 kişinin vefat ettiği, 2 kişinin ise yaralandığı, olaya toplamda ilk tespitlere göre 24 kişinin karıştığı, 18 kişinin gözaltına alındığı, olayda kullanılan iki silah ve bir pompalı tüfeğin ele geçirildiği anlaşılmış olup olayın öğrenilmesi üzerine ivedilikle soruşturma işlemlerine başlanılmış olup soruşturma titizlikle yürütülmektedir” denildi.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin