Küçük Prens: "Bir Dostluk Hikayesi" sömestr tatili boyunca Uniq Box’ta. 

Milyonların hayran olduğu, büyük küçük herkesin kahramanı Küçük Prens, sömestr tatili boyunca Maximum Uniq Box’ta. 

Google Haberlere Abone ol
Küçük Prens: "Bir Dostluk Hikayesi" sömestr tatili boyunca Uniq Box’ta. 

Dünyada bir ilkle, Illusionist Dijital Sanat Stüdyosu tarafından çağdaş sahne teknolojileriyle yeniden uyarlanan ve hayat bulan Küçük Prens: Bir Dostluk Hikayesi BKM organizasyonu ile 20 Ocak – 5 Şubat tarihleri arasında Maximum Uniq Box’ta.

Tiyatronun teknoloji ile buluştuğu benzersiz bir deneyim olan Küçük Prens: Bir Dostluk Hikayesi, sömestir tatili boyunca izlenebilecek.

Dostluk ve sevgi arayışını ele alan bu başyapıtın dijital uyarlaması, izleyicileri büyüleyici bir yolculuğa çıkartacak. Sadece çocuklar değil, ailenizin tüm fertlerini benzersiz bir deneyim bekliyor. 

40 dakikalık bu sürükleyici deneyim izleyicilerine, geçmişin, bugünün ve geleceğin kesişiminde görsel ve işitsel bir şölen sunuyor. Küçük Prens: Bir Dostluk Hikayesi 7’den 70’e herkes için dijital bir yolculuk. 

Küçük Prens: "Bir Dostluk Hikayesi" sömestr tatili boyunca Uniq Box’ta. 

Küçük Prens: Bir Dostluk Hikayesi Hakkında:

Geleneksel tiyatro, animasyon ve dijital sanatın etkileyici bir birleşimi olarak izleyiciyle Küçük Prens: Bir Dostluk Hikayesi, Motion capture ve 2D-3D mapping teknolojileri kullanılarak geleneksel tiyatronun sınırlarını aşarak, çağdaş bir yorumla yeniden uyarlanıyor. Sahneyle izleyici arasındaki mesafeyi ortadan kaldıran ve salonun tavanı ile üç duvarını kuşatan geniş bir mapping alanıyla, seyirciyi sahnenin oyunun içine dahil oluyor. Daha önce, dünyanın sayılı dijital sanat tiyatrolarından biri olan TODA’da seyirciyle buluşan 40 dakikalık sürükleyici deneyim, geçmişin, bugünün ve geleceğin kesişiminde görsel ve işitsel bir şölen sunuyor.

Antoine de Saint-Exupery’nin zamansız hikayesinin etkileyici bir uyarlamasına dayanan Küçük Prens: Bir Dostluk Hikayesi, izleyicileri Küçük Prens’in evrendeki yolculuğuna eşlik etmeye ve yetişkinlerin tuhaf dünyasında karşılaştığı büyülü karakterlerle tanışmaya davet ediyor. Motion capture teknolojisiyle gerçek oyuncuların performansları kullanılarak modellenen animasyon karakterler hikâyenin renkli dünyasını genişletiyor. Oyunda pilot karakterini ünlü oyuncu Kenan Ece canlandırırken, hikâye Küçük Prens'in pilotla arkadaşlığı üzerinden, başkalarıyla bağ kurmayı, sevgiyi ve dostluğu ele alıyor.

Illusionist, Küçük Prens: Bir Dostluk Hikayesi ile Dubai’de başladığı bu serüvene, Türkiye ve dünyanın farklı noktalarında, sevilen farklı sanat eserlerinin uyarlamaları ile devam edecek.

Küçük Prens: "Bir Dostluk Hikayesi" sömestr tatili boyunca Uniq Box’ta.  - Resim : 2

 

Etiketler küçük prens Uniq BKM
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin