'Küçük Fethullah' kasetiyle tepki çeken Sevilay Yükselir kendisini savundu!

Gazeteci, kendisine yöneltilen eleştirilere televizyon programında cevap verdi.

Google Haberlere Abone ol
'Küçük Fethullah' kasetiyle tepki çeken Sevilay Yükselir kendisini savundu!

A Haber'de Pazartesi akşamı Sevilay Yükselir'in sunumuyla yayınlanan '0 Siyaset' programında yayınlanan 'Küçük Fethullah' kaseti tepkilere neden olmuştu.



Yükselir videoyu 'Fethullah Gülen birine kızdığı zaman nasıl değişiyor? Kendinden geçiyor' diye yayınlamıştı.



Sosyal medyada eleştirileri üzerine çeken Yükselir, kendisini A Haber'de yayınlanan 'Deşifre' programında şu sözlerle savundu:



"Beni itibarsızlaştırmaya çalışıyorlar. Önemli olan yayınladığımız görüntülerdi. Görüntü ve belgeler göz ardı edildi. Bir HSYK Hakiminin evinde çıkan belgelerin haber olması gerekirdi. Bu taş gibi bir haberdi. Ama burada konuyu paralelciler mevziinden çıkardılar.



Özürlü bir çocuğun babası üzerinden aşağılama çok üzücü bir durum. O konuşmaları bir din âlimine yakıştıramadığım için yayınladım. Ayrıca Fethullah Gülen'in din alimi olduğunu da düşünmüyorum. Belgeleri bana mail yolu ile ulaşan bir vatandaş verdi. Bu görüntüleri HSYK Hakimi Yıldırım Şimşek Ankara'nın bir köyüne yakmaları için göndermiş. O arada köyden Tayyip Erdoğan hayranı biri bu cd ve belgeleri ele geçirip benim ile birlikte 8 kişiye daha gönderiyor. İçlerinde gazeteciler de var, ama ilk arayan ben olduğum için belge ve görüntüleri bana verdi."


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin