Küçük çocuk kurdeleyi erken kesti, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tepkisi gülümsetti... İşte o görüntüler

Rize’de yapılan açılış töreninde bir kız çocuğu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı beklemeden açılış kurdelesini kesti. Erdoğan'ın Karadeniz şivesi ile verdiği tepki ve sonrasında yaşananlar gülümsetti. İşte o anlar...

Google Haberlere Abone ol
Küçük çocuk kurdeleyi erken kesti, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tepkisi gülümsetti... İşte o görüntüler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize Merkez Kentsel Dönüşümü, Isırlık Tabiat Parkı, Müyesser Kart Huzurevi ve yapımı tamamlanan açılış töreninde konuştu. Açılışta kurdele kesme merasiminde küçük kızın kurdeleyi erken kesmesine Erdoğan, “Ya Allah… Dur da bir dur, niye bu kadar acele ettin" dedi. Erdoğan'ın bu sözleri Karadeniz şivesi ile söylemesi gülümsetti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açılışta yaptığı konuşmada, "Rize'ye 66 milyar lira tutarında kamu yatırımı yaptık. Bu ana muhalefetin, yavrularının herhangi bir hizmeti var mı? Bunlara gereken dersi benim hemşehrilerim sandıkta dersi verecektir. Yıl sonuna kadar 1 milyon yolcu kapasitesine havalimanımız kavuşacak. Rize'ye 3 içme suyu tesisi inşa ettik. Çiftçilerimize 9 milyar lira destek verdik. Ayder Yolu ihalesi geçtiğimiz günlerde yapıldı, projeyi kısa sürede hayata geçiriyoruz. Bugün Rize, Pehlivantaşı, Kalkandere Yolu'nun 3 kilometresinin açılışını yapıyoruz. Çay işletmelerimiz çay fabrikaları kurdu. İçme suyu ve yol bakımı gibi projeleri gerçekleştirdik." ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin