Kubilay Aka'dan Mahir Ünal'a Aşk 101 cevabı

Netflix'te yayınlanan Aşk 101 dizisiyle ilgili eşcinsellik tartışmaları devam ediyor. Dizinin başrol oyuncularından Kubilay Aka, AKP'li Mahir Ünal'ın açıklamalarına cevap verdi.

Google Haberlere Abone ol
Kubilay Aka'dan Mahir Ünal'a Aşk 101 cevabı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal'ın Netflix dizisi Aşk 101'le ilgili eşcinsellik açıklamalarına dizinin başrol oyuncularından Kubilay Aka'dan yanıt geldi.

Kubilay Aka sosyal medya hesabından Ünal'a "Yıl olmuş 2020, bir yanda cinsiyetcilik yapanlar, diğer yanda senaryolarla ilgili yalan haberler. Sevgili büyüklerim, bu ülkede her gün kadına ve hayvanlara tecavüz ve şiddet uygulanıyor. Hangisi daha çok yakışıyor? Biraz anlayış" diye cevap verdi.

Kubilay Aka'dan Mahir Ünal'a Aşk 101 cevabı

MAHİR ÜNAL AŞK 101'LE İLGİLİ NE DEMİŞTİ?

Gazeteci Cüneyt Özdemir'in YouTube kanalına konuk olan Mahir Ünal Özdemir'in "Türkiye'de eşcinsellik yasaklandı mı acaba?" sorusuna Netflix dizisi Aşk 101'i ele alarak "Şimdi tabii Twitter'dan başlayıp YouTube ve Netflix dediğimizde, Netflix'ten LGBTİ'ye geldik. LGBTİ ile ilgili, yani burada birçok şey söylenebilir. Ama hiçbir şekilde biz hukuki olarak her bir bireyin vatandaş olmasından kaynaklanan hakları vardır. Burada eşcinsellik üzerinden ya da LGBTİ üzerinden meselenin tartışılmasını doğru bulmuyorum.

Şöyle bir şey oldu geçtiğimiz günlerde Netflix bir dizi istedi, dizinin senaryosu hazırlandı. Dizi bir eşcinsel hikayesiydi ve orada Osman isminde bir eşcinsel üzerinden yerli yapım firmasına bir dizi yapım teklifi verdi. Bu normal bir şey diyebilirsiniz. Ama Almanya'da, Fransa'da Hollanda'da ya da ABD'de, bir eşcinsel kendi özel hayatını yaşar. Ama gazete almaya gittiğinde eğer yanında çocuk edindiği ya da kendi çocuğu da olabilir, gazete bayisine gittiğinde bir porno dergisinin poşet içinde satılmamasına tepki gösterir" demişti.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin