KRT'de ana haberleri Seçil Özer sunacak; Peki Zafer Arapkirli neden görevden alındı?

KRT'de ana haberleri artık Seçil Özer sunacak. Koltuğu devreden Zafer Arapkirli'nin ise reytingler nedeniyle kızağa çekildiği iddialar arasında yer alıyor. Son aylarda KRT Ana Haber; Habertürk, Halktv, Tele1, CNNTürk ve NTV'nin de yer aldığı listede son sıralarda yer almıştı.

Google Haberlere Abone ol
Medyatava Özel KRT'de ana haberleri Seçil Özer sunacak; Peki Zafer Arapkirli neden görevden alındı?


Bir süredir KRT TV'nin Ana Haber Bülteni'ni sunan gazeteci Zafer Arapkirli, koltuğu yeni bir isme devrediyor... Kanalın akşam haberlerini eylül ayından itibaren Seçil Özer sunacak.

Arapkirli ise KRT'nin sabah kuşağında ekrana gelen "Medyaterapi" programını sunmaya devam edecek.

Arapkirli'nin yerine Seçil Özer'in getirilmesi ise kulislerde Arapkirli kızağa çekildi olarak konuşuluyor. Zira Arapkirli'nin sunduğu Ana Haber kuşağının izlenme oranlarında düşüş olduğu biliniyor. Hatta son zamanlarda Habertürk, Halktv, Tele1, CNNTürk ve NTV'nin de yer aldığı listede KRT Ana Haberleri son sıralarda yer aldı.

KRT'de ana haberleri Seçil Özer sunacak; Peki Zafer Arapkirli neden görevden alındı?KRT'de ana haberleri Seçil Özer sunacak; Peki Zafer Arapkirli neden görevden alındı? - Resim : 2KRT'de ana haberleri Seçil Özer sunacak; Peki Zafer Arapkirli neden görevden alındı? - Resim : 3

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin