KRT TV'de program yapan gazeteci Tülin Daloğlu istifa etmişti! Daloğlu, istifanın nedenini MedyaTava'ya açıkladı

KRT TV'de her gün dış haberler alanında program yapan gazeteci Tülin Daloğlu geçtiğimiz hafta istifa ettiğini duyurdu. İddiaya göre; istifanın perde arkasında benzer formatta bir programın kanalda yapılmaya başlaması gösterildi ama Daloğlu, MedyaTava'ya yaptığı açıklamada, "Mesele, rejideki ekip arkadaşlarıyla geçen seneden beri süregelen bir uyuşmazlık." dedi.

Google Haberlere Abone ol
Medyatava Özel KRT TV'de program yapan gazeteci Tülin Daloğlu istifa etmişti!  Daloğlu, istifanın nedenini MedyaTava'ya açıkladı

MEDYATAVA/ÖZEL HABER

KRT'de hafta içi her gün 10:00 -11:00 saatleri arasında Gazeteci Tülin Daloğlu ile Dünya ve Biz programı yayınlanıyordu.

KRT TV'de program yapan gazeteci Tülin Daloğlu istifa etmişti!  Daloğlu, istifanın nedenini MedyaTava'ya açıkladı

Programda konuklarıyla Daloğlu dünya gündemini değerlendiriyordu.  Ancak Daloğlu Twitter'dan programı bitirdiğini duyurdu. İstifa kararı aldığını belirtti.

İstifa gerekçesi olarak da, "Bu hafta içinde de tekrar eden bir olay yüzünden @krtkulturtv’de yaptığım programı - kendime saygım gereği - sonlandırma kararı aldım. Programın izleyicilerine, destekleri ve iyi dilekleri için teşekkür ederim." dedi.

KRT TV'de program yapan gazeteci Tülin Daloğlu istifa etmişti!  Daloğlu, istifanın nedenini MedyaTava'ya açıkladı - Resim : 2

İstifanın ardından da Daloğlu'nun, KRT'de benzer bir program formatı nedeniyle istifa ettiği iddia edildi.  Ama Medyatava'ya açıklamada bulunan gazeteci Tülin Daloğlu istifanın başka sebeplerden kaynaklandığını belirtti.  

İSTİFANIN NEDENİ MEDYATAVA'DA

Daloğlu yaptığı açıklamada, "İstifa kararı,  rejideki ekip arkadaşlarıyla geçen seneden beri süregelen bir uyuşmazlık. Benim algıma göre yaşadığım rahatsızlık canlı yayın performansımı ve kanala gelirken ki motivasyonumu olumsuz etkilemeye başladı.

Kanal yönetimi de bu meseleyi akılcı idare edemediği ve iyileşme olasılığının da görünmediği için kendime ve izleyenlerime saygımdan daha fazla canlı yayın akışında risk almama kararı aldım.

Özetle, gidene de kalanlara da şifa olsun." dedi.

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin