Kraliçe'den yeni bölüm fragmanı geldi. Kraliçe dizisi konusu nedir, uyarlama mı? Kraliçe dizisi oyuncuları kimler?

Kraliçe'den yeni fragman geldi. Kanal D'nin yeni dizisi Kraliçe, dün akşam 2. yeni bölümüyle izleyicinin karşısına çıktı. Queens Sugar dizisinden uyarlanan Kraliçe'nin konusu ve oyuncularını sizler için derledik.

Google Haberlere Abone ol
Kraliçe'den yeni bölüm fragmanı geldi. Kraliçe dizisi konusu nedir, uyarlama mı? Kraliçe dizisi oyuncuları kimler?

Kanal D'nin yeni dizisi Kraliçe, bu akşam dün akşam ikinci bölümüyle izleyicinin karşısına çıktı. Çarşamba günleri ekranlara gelen ve ABD yapımı Queens Sugar dizisinden uyarlanan Kraliçe'nin konusu ve oyuncuların merak ediliyor.

Başrollerinde Burcu Özberk ve Gökhan Alkan, kadrosunda Selin Şekerci, Özgün Karaman, Ayşe Akın ve Serhat Parıl gibi önemli isimlerin yer aldığı Kraliçe dizisi, ikinci bölümüyle ekran macerasına devam etti. Daha başlamadan konusu ve oyuncularıyla büyük ilgi toplayan dizinin yapımını MEDNOVA üstlenirken, yönetmen koltuğunda da Cevdet Mercan oturuyor.

KRALİÇE DİZİSİNİN KONUSU NE?

'Queen Sugar' isimli bir diziden uyarlanan Kraliçe’de; ünlü bir basketbolcunun adının büyük bir skandala karışması sonucu eşinin hayatının alt üst olması konusu işleniyor.

Deniz ve Ateş mutlu bir evlilik sürdürürken, basketbol takımı oyuncuları ile ilgili aniden çıkan skandal bir haberle bütün ülke şoke olur. Takımın bir sonraki maçında ortaya çıkan bir video ile de Deniz ve Ateş'in hayatı kökünden değişir.

Kocasının bir eskort kızla olan görüntüsünün üzerine Deniz maçın ortasında sahaya inip Ateş’e saldırırken, aynı zamanda Deniz’in Kefken’ deki çiftliğinde yaşayan babası ölür. Bir anda iki travma yaşayan Deniz, kardeşleri ile yeniden bir araya gelmek zorunda kalır.

KRALİÇE DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Kraliçe dizisinin nerede çekildiği de diziyi beğenen kişiler tarafından merak edilir oldu. Kraliçe dizisi, İstanbul'da farklı mekanlarda çekiliyor. Dizideki çiftlik evi ise Kefken'de yer alıyor.

KRALİÇE DİZİSİNİN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Kraliçe dizisi oyuncu kadrosunda Gökhan Alkan, Burcu Özberk, Selin Şekerci, Özgün Karaman, Ayşe Akın, Serhat Parıl, Afra Karagöz, Enez Koçak, Ecenaz Üçer, Ege Semih Erken, Melis Özçimen, Caner Nalbantoğlu, Merve Honca, Ferhat Yılmaz, Gülşehri Mina Kekeç, Umut Kaplıca ve Cihat Tamer yer alıyor.

KRALİÇE DİZİSİ YENİ BÖLÜM TANITIMI

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin