Kraliçe dizisi bitti mi, final mi yapıyor. Kraliçe dizisi ne zaman, hangi gün final yapacak. Kraliçe dizisi neden bitiyor? İşte konusu ve oyuncuları

Kraliçe dizisinden sevenlerini üzecek karar geldi. Geçtiğimiz mart ayında yayınlanmaya başlayan Kraliçe dizisinin ekran önü macerası kısa sürdü. Başrollerinde Burcu Özberk ve Gökhan Alkan'ın yer aldığı Kraliçe dizisi final bölümüne hazırlanıyor. Peki Kraliçe dizisi ne zaman bitiyor? İşte Kraliçe dizisinin final tarihi!

Google Haberlere Abone ol
Kraliçe dizisi bitti mi, final mi yapıyor. Kraliçe dizisi ne zaman, hangi gün final yapacak. Kraliçe dizisi neden bitiyor? İşte konusu ve oyuncuları

Kraliçe dizisinin final tarihi için geri sayım başladı. Dünya çapında çok izlenen Queen Sugar isimli diziden uyarlanan Kraliçe dizisi reytinglere yenik düştü.

Kraliçe dizisinin yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan yer alıyor. Dram türündeki Kraliçe dizisinin final tarihi belli oldu. 

Peki Kraliçe dizisi ne zaman bitiyor? İşte Kraliçe dizisinin final tarihi!

KRALİÇE DİZİSİ NE ZAMAN BİTİYOR?

Kraliçe dizisi 31 Mayıs 2023 Çarşamba günü 11. bölümüyle final yapacak. 

KRALİÇE DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Kraliçe dizisinde, ülkenin en ünlü basketbolcularından birinin adının büyük bir skandala karışmasının ardından yaşananlar işleniyor. Bu skandalın ardından basketbol oyuncusu ile eşinin hayatı alt üst olur. 

Mutlu evliliği olan Deniz ve Ateş, yayılan haberin ardından herkesin diline düşer. Deniz, eşinin eskort kızla görüntülerinin üzerine maçın ortsında sahaya inip Ateş'e saldırır. Bu esnada Deniz'in Kefken’ deki çiftliğinde yaşayan babası felç geçirir ve hayatını kaybeder. Hem evliliği sarsılan hem de babasını kaybeden Deniz, kardeşleri ile hayata yeniden tutunmak zorunda kalır.

KRALİÇE DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Burcu Özberk - Deniz Gencer Akça
Gökhan Alkan - Ateş Akça
Selin Şekerci - Zeynep Gencer
Özgün Karaman - Ali Gencer
Ayşe Akın - Narin
Serhat Parıl - Mahir
Afra Karagöz - Duygu
Enez Koçak - Murat
Ecenaz Üçer - Hande
Ege Semih Erken - Efekan
Melis Özçimen - Şahsene
Mert Tezişçi - Samet
Caner Nalbantoğlu - Burak
Merve Honca - Simay
Ferhat Yılmaz - Kulüp Başkanı
Gülşehri Mina Kekeç - Rüya Akça
Umut Kaplıca - Aslan Gencer
Cihat Tamer - Galip Gencer
Özgür Cem Tuğluk - Engin
Selin Işık - İpek
Bülent Düzgünoğlu - Ziya
Sümeyra Koç - Gaye

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin