Kral TV'den yılbaşına özel akustik konserler

Sıla, Aydilge, Murat Dalkılıç, Ferhat Göçer, Emre Aydın, Berkay ve Gökhan Türkmenin akustik konserlerinin yayınlanacağı Kral Pop TV ekranlarında 2012 yılının en çok dinlenen 50 şarkısı da sunulacak.

Google Haberlere Abone ol
Kral TV'den yılbaşına özel akustik konserler

Kral Pop TVnin yılbaşı kutlamaları gündüz saatlerinde başlayacak. Mehmet Akbay'ın ses getiren programı Mehmetin Gezegeni'ne konuk olan sanatçıların unutulmayan görüntülerinden derlenen Yılbaşı Özel programıyla başlayacak yayın, sanatçıların yeni yıl mesajları ile devam ederken 2012de yaşanan olaylar da ekrana gelecek.



YILBAŞINA ÖZEL AKUSTİK KONSERLER

Akşam saatlerinde Sıla, Aydilge, Murat Dalkılıç, Ferhat Göçer, Emre Aydın, Berkay ve Gökhan Türkmen'in akustik konserlerinin yayınlanacağı Kral Pop TV ekranlarında 2012 yılının en çok dinlenen 50 şarkısı da sunulacak. Kral Pop TV Geleneksel Nişantaşı Yılbaşı Partisine bağlanarak canlı yayına geçecek Kral Pop Yılbaşı özel yayını; sonrasında Kral Pop Radyo ve Kral Pop TV'nin medya sponsoru olduğu Ankaradan Bengü ve Hadise, İstanbuldan Murat Boz ve Ozan Çolakoğlu, Gülşen, Emel Sayın ve Nukhet Duru ve İzmirden Tan konserlerine bağlantılarla devam edecek.



Saatler yeni yılı gösterdiğinde ise Jon Bon Jovi, Amy Winehouse, Taylor Swift, Black Eyed Peas, Mariah Carey, Sting, Tupac Shakur, Lady Gaga, Rihanna, Björk, Beyonce ve David Garret gibi dünya starlarının konserlerinden görüntüler yayınlanacak.

Kral Pop TV yeni yıla yaptığı özel yayınla hem Türkiyenin yıldızlarını hem dünya starlarını en özel şarkılarıyla ekrana getirerek Türk müzikseverlere unutulmaz bir yılbaşı günü yaşatacak.

 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin