Koyver Gitsin filmi ekibinden sokak hayvanları için duyarlı kampanya!

Koyver Gitsin filminin yapımcısı Bircan Film, sektöre örnek teşkil edecek bir sosyal sorumluluk kampanyasına öncülük ediyor…

Google Haberlere Abone ol
Koyver Gitsin filmi ekibinden sokak hayvanları için duyarlı kampanya!

16 Kasım’da vizyona girecek olan ve oyuncu kadrosunda Ömer Gecü, Onur Yaprakçı, Begüm Polat, Seymen Aydın, Sinan Bengier, Çetin Altay, Naci Taşdöğen ve Kübra Dilara Çelen gibi oyuncuların yer aldığı “Koyver Gitsin” filmi, hayvan dostlarımızı unutmadı.



Filmin yapımcısı Bircan Film-Serkan Bircan’ın öncülüğünde başlatılan ve Hayvanların Yaşam Hakları Konfederasyonu (HAYKONFED) işbirliğiyle hayata geçirilen “#1BİLET1MAMA kampanyasıyla, filmin vizyona girdiği ilk hafta elde edilen bilet satış gelirinin bir bölümü, yurdun dört bir yanında açlıkla yaşam savaşı veren hayvan dostlarımıza mama olarak dönecek



Koyver Gitsin filminin ilk olarak sosyal medyada başlattığı kampanya şimdiden büyük ilgi gördü. Birçok ünlü isim ve sosyal medya kullanıcısı #1BİLET1MAMA hashtag’iyle paylaştıkları videolarla kampanyaya destek veriyor.



Bircan Film ve HAYKONFED yetkilileri Koyver Gitsin filmi ile birlikte Bircan Film öncülüğünde başlayan bu kampanyanın, sinema sektöründe faaliyet gösteren yapım şirketleri tarafından da desteklenerek kampanyanın kalıcı bir şekilde devam edebileceğini belirtiyorlar.



Yönetmenliğini Kemal Danacı’nın üstlendiği, senaryosunu ise filmin başrol oyuncularından Ömer Gecü’nün kaleme aldığı “Koyver Gitsin”in konusu ise şöyle:



Genç bir adam olan Samet, sevdiği kadın ile evlenmenin hayalini kurar. Samet’in hayallerini gerçekleştirip, evlenebilmesi için gereken parayı bulması şarttır. Fakat önünde sadece 3 günü vardır. Talihsiz adam ya parayı bulacak ya da hayallerine veda edip aşkını kalbine gömecektir. Gereken parayı bulmak için ağabeyi olarak gördüğü Ferhat ile plan yapan Samet, başlarına geleceklerden bihaberdir. Hayatta tek güvendikleri insan olan Settar Hoca bile onları bu tehlikeli yolcuklarından alıkoyamaz. İhtiyaçları olan parayı bulmak için yola koyulan Samet ve Ferhat hayatlarının bu en uzun 3 gününde kendilerini birbirinden zor maceralar içerisinde bulurlar.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin