Köye yerleşmişti... Genç oyuncu setlere dönüyor

Güzel Köylü dizisiyle çıkış yakalayan oyuncu Tolga Ortancıl köye yerleşmişti... Koronavirüs tedbirleri sebebiyle karantina dönemini İstanbul’daki evinde geçiren oyuncu setlere dönüyor.

Google Haberlere Abone ol
Köye yerleşmişti... Genç oyuncu setlere dönüyor

Güzel Köylü dizisiyle çıkış yakalayan oyuncu Tolga Ortancıl, çocukluk hayalini gerçekleştirmek için Bodrum’da açtığı kahvaltı dükkanını kapatarak İstanbul’a kesin dönüş yaptı.

Mustafa Şevkidoğan yönetmenliğindeki 2014 yapımı Güzel Köylü dizisinin tekrar bölümlerinin yayınlanmasıyla dizinin fanları tarafından yeniden odak noktası haline gelen Ortancıl’ı Balkan ülkelerindeki takipçileri de sosyal medyadan yakın takibe aldı.

Koronavirüs tedbirleri sebebiyle karantina dönemini İstanbul’daki evinde geçiren oyuncu “Yaklaşık 1 yıldır köyde yaşamak ruhen arınmamı sağladı. Güzel insanlarla tanıştım. Oyunculuk benim asıl mesleğim ve artık sete dönme zamanımın geldiğini hissediyorum, bu kadar mola yeter” dedi. Güzel Köylü’nün tekrarlarının yayınlanmasıyla çok sayıda kişiden, dizinin yeniden başlaması için mesajlar aldığını belirten Ortancıl, başka ülkelerden gelen izleyici mesajları için çok mutlu olduğunu belirterek, önümüzdeki sezon Türk-Alman ortak yapımı bir sinema filminde rol alacağını belirtti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin