Kova burcu olanların libidosu coşacak! 27 Kasım-4 Aralık burç tahminleri geldi. Astrolog Dinçer Güner Koç burcu, Terazi burcu ve Kova Burcu sahiplerini uyardı

Ünlü astrolog Dinçer Güner 27 Kasım-4 Aralık burç tahminlerini yayınladı. Koç ve terazi burcu sahiplerine uyarıda bulunan Güner, Aslan burcu sahiplerine ise kredi konusunda uyarıda bulundu. Kova burcu olanlara ise "Özel hayatınızda iletişim çatışmaları yaşayabileceğiniz bir dönem" hatırlatması yapan Dinçer Güner, "libidonun artacağı döneme giriyorsunuz" dedi. İşte 27 Kasım-4 Aralık burç yorumları.

Google Haberlere Abone ol
Kova burcu olanların libidosu coşacak! 27 Kasım-4 Aralık burç tahminleri geldi. Astrolog Dinçer Güner Koç burcu, Terazi burcu ve Kova Burcu sahiplerini uyardı

Koç ve Yükselen Koç;

Bu hafta 4 derece ikizler burcunda Mars etkili bir dolunay meydana gelecek. Bu dolunaya balık burcundaki Satürn’ün sert kontağı olacak. Bu dönem yakın çevrenizdeki insanlara, komşulara, kardeşlere karşı biraz kızgın olabilirsiniz. Ağzınızdan çıkacak olan sözlere dikkat etmeli, kırıcı konuşabilirsiniz. İletişim ve trafik kazalarına karşıda dikkatli olmalısınız. Eğitim, satış, pazarlama, reklam, halkla ilişkiler, yasal konular, seyahatlerde stresli koşullar oluşabilir. Özellikle bu konularda kendi görüşünü fanatik bir şekilde savunan, inatçı kişilerle karşı karşıya kalabilirsiniz. Satürn’ünde sert kontağı ile ruhsal olarak yorgun, kontrolün sizde olmadığı duygusu yaşayabilirsiniz. Bu dönem bir şeyleri diretmek yerine olmayanı o şekilde kabul etmek önem kazanacaktır. Psikolojik anlamda sizi yoran her şeyden uzak durun. Belli ki bir iletişim krizi söz konusu.

Boğa ve Yükselen Boğa;

Bu hafta 4 derece ikizler burcunda Mars etkili bir dolunay meydana gelecek. Bu dolunaya balık burcundaki Satürn’ün sert kontağı olacak. Maddi konularda sizi strese sokacak gelişmeler olabilir. Bu dönem ekstra para harcamanız gerekebilir, kullandığınız iletişim aletleri birden bozulabilir ve yenisini almak zorunda kalabilirsiniz. Parasal konulardan dolayı kimsenin kalbini kırmamaya özen gösterin. Kredi çekmek ya da yatırım yapmak için uygun bir dönem değil. Ani harcamalar gündeme gelebilir. Satürn’ün sert kontağı ile de dostlarınızla ilişkiler bir sınavdan geçebilir. Sosyal anlamda kendinize çeki düzen vermeniz gerekebilir. Kefil olmak, borç vermek içinde uygun bir süreç değildir.

İkizler ve Yükselen İkizler;

Bu hafta 4 derece ikizler burcunda Mars etkili bir dolunay meydana gelecek. Bu dolunaya balık burcundaki Satürn’ün sert kontağı olacak. Hem ilişkiler ortaklıklar hem de kariyer konusunda büyük bir sınav verebilirsiniz. Bu sınavı verebilmenin tek yolu sakin ve akışta kalabilmek aslında. Bu dönem partneriniz veya ortağınızdan beklediğiniz nezaketi ve anlayışı göremeyebilirsiniz. Hem kariyer hem de ilişkiler alanında ciddi bir inanç çatışması içine girebilirsiniz. Sizin inandığınız konular ile karşınızdaki insanların inandığı konular aynı olmayabilir ve ortak bir zemini yakalamak kolay olmayabilir. Eğer ilişkiler dikkatli yönetilmez ise kayıplarda söz konusu olabilir. Artan iş yükünüz ve yönetilmesi gereken işler arasında sıkışıp kalabilirsiniz. Ciddi bir iletişim krizi ile karşı karşıya kalabilirsiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç;

Bu hafta 4 derece ikizler burcunda Mars etkili bir dolunay meydana gelecek. Bu dolunaya balık burcundaki Satürn’ün sert kontağı olacak. İçsel huzursuzluğunuz oldukça artabilir. Uyku düzeninde sorunlar meydana gelebilir. Görünmez kazalara karşı dikkatli olmalısınız. Yapılması gereken çok fazla iş vardır ama sizin hiç birini yapmak ya canınız istemez ya da enerjiniz yoktur, işte tam olarak bu duygu durumu sizi strese sokabilir. Bu dönem özellikle sağlığınıza dikkat etmelisiniz, bağışıklık sisteminizi güçlü tutmanızda fayda var. İş ortamınızda ise zaman zaman münakaşa edeceğiniz durumlar olabilir, iş arkadaşlarınızla anlaşamayabilirsiniz. Ama siz yine de müşterilerle aranızı iyi tutun. Satürn’ün sert kontağı ile de yurt dışı, eğitimler, yabancılarla ilişkiler, sınavlar, medya işleri konusunda beklentilerinizi düşük tutun. Bu konuda bazı engeller, sorunlar, gecikmelerle karşılaşabilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan;

Bu hafta 4 derece ikizler burcunda Mars etkili bir dolunay meydana gelecek. Bu dolunaya balık burcundaki Satürn’ün sert kontağı olacak. Sosyal ilişkileriniz bu dolunay zamanı gerilebilir. İlişkileri yönetmek, dostlarınızda aynı fikirde olmak kolay olmayabilir. Planlar son dakika ertelenebilir. Bu dönem arkadaşlarınızla iş yapmak gibi planlarınız var ise en azından bu dolunay geçene kadar ertelemenizi tavsiye ederim. Özel hayatınızda, çocuklarla ilişkilerde stresli süreçleri yönetmeni gerekebilir. Satürn’ün sert kontağı ile yatırımlar konusunda çok dikkatli olun. Gerçekçi olun, aldığınız yatırım tüyolarının doğru olup olmadığına emin olun. Maddi konularda yükleriniz artabilir. Gereksiz maddi yükümlülükler altına girmemek doğru olabilir. Keyfi harcamalar çok artabilir. Bir arkadaşınız için kredi çekmek veya ona borç vermek için uygun bir dönem değil.

Başak ve Yükselen Başak;

Bu hafta 4 derece ikizler burcunda Mars etkili bir dolunay meydana gelecek. Bu dolunaya balık burcundaki Satürn’ün sert kontağı olacak. İş ve kariyerinizi ilgilendiren durumlarda stresinizi ciddi bir şekilde yönetmeniz gerek. Oldukça sabırsız ve hızlı davranabilirsiniz. İş hayatınızda iletişim koordinasyonuna da dikkat etmenizde fayda var. Aynı anda birden çok işi yapmak yüzünden aşırı yorgun düşebilirsiniz. Bu dönem iş konusunda iş bitirici olabileceksiniz. Mesleki konularda önemli aksiyonlar almanız gerekebilir. Yalnız Satürn’ün sert kontağı ile ilişkiler ve ortaklıklardan yana bazı engellerle karşılaşabilirsiniz. Bu alanlarda artan sorumlulukların altında da ezilebilirsiniz. Kötü giden ilişkilere belki bir süreliğine ara vermek iyi gelebilir. Ortaklıklar kurmak içinde güzel bir süreç değil.

Terazi ve Yükselen Terazi;

Bu hafta 4 derece ikizler burcunda Mars etkili bir dolunay meydana gelecek. Bu dolunaya balık burcundaki Satürn’ün sert kontağı olacak. Eğitim, sınavlar, yayıncılık, hukuki konularda stresli durumlar meydana gelebilir. Bu konularda oldukça sabırsız ve düşüncesizce davranabilirsiniz dikkatli olmalısınız. Bu dönem diğer insanlarla aynı fikirde buluşmak kolay olmayabilir. Çıkacağınız seyahatlerde sizi sinirlendirecek durumlarla karşılaşabilirsiniz. İletişim diliniz ve şeklinize dikkat etmeli, başka insanların fikirlerine de hoş görü ile yaklaşmakta fayda var. Özellikle kuzen, kardeşler, komşularla ilişkilerde. Dijital, teknoloji, internet ile ilgili işlerde güvenlikle ilgili sorunlar meydana gelebilir. Satürn’ün de sert kontağı ile çıkacağınız seyahatlerde, araba kullanırken, trafikte dikkatli olmalı, kimseyle dalaşmamalısınız. Hatta iş ortamınızda, birlikte çalıştığınız kişilere karşıda daha kibar olmakta fayda var. Ya da müşterilerle ilişkilerde daha sabırlı olmalısınız. Bu dönem sağlığınıza da dikkat, özellikle dişler, kemikler, ayaklarınıza. Belki ufak bir operasyon gündeme gelebilir.

Akrep ve Yükselen Akrep;

Bu hafta 4 derece ikizler burcunda Mars etkili bir dolunay meydana gelecek. Bu dolunaya balık burcundaki Satürn’ün sert kontağı olacak. Finansal konularda dikkatli karar vermeli ve düşüncesizce hareket etmemelisiniz. Borçlar, vergiler, ödenmesi gereken paralar, nafaka, burs gibi konular hayatınızın stres noktasına dönüşebilir. Maddi konular yüzünden kimseyle papaz olmayın. Beklediğiniz ödemelerde bazı gecikmeler olabilir. Banka, vergi memuru, muhasebe işlerine bakan kişilerle de tartışmalara girmeyin. Satürn’ün sert kontağı ile de özellikle yatırımlar konusunda dikkatli olun, gereksiz riskler almayın, para kaybetmeyin, kumar oynamayın. Bu dönem özel hayatınız veya çocuklarınınız için hesapta olmayan bazı harcamalar yapmanız gerekebilir. Bu dönem belki sağlıkla ilgili de harcamalar yapabilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay;

Bu hafta 4 derece ikizler burcunda Mars etkili bir dolunay meydana gelecek. Bu dolunaya balık burcundaki Satürn’ün sert kontağı olacak. Bu dönem ilişkiler, ortaklıklar, anlaşmalar, sözleşmeler konusu hayatınızın ciddi stres noktası olabilir. Karşınızdaki kişiler bu dönem sabırsız ve fevri davranabilir ve size çatabilirler. Bu dönemin en önemli meselesi ilişki yönetimi olacaktır. Ağız dalaşlarından mümkün olduğunca kaçınmalısınız. Satürn’ünde sert kontağından dolayı ailevi sorumlulukların artacağı, üzerinizde baskı hissedeceğiniz bir dolunay olabilir. Evde otorite figürlerle iktidar mücadelesi içine girmeyin veya her yaptığınız hareketin onaylanmasını beklemeyin.

Oğlak ve Yükselen Oğlak;

Bu hafta 4 derece ikizler burcunda Mars etkili bir dolunay meydana gelecek. Bu dolunaya balık burcundaki Satürn’ün sert kontağı olacak. Bu dönem öncelikle sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Özellikle sinir sisteminize, ellerinize, bronşlarınıza. Bunun yanı sıra birlikte çalıştığınız kişilerle stres yönetiminde dikkatli olmalısınız. Çalışma arkadaşlarınıza veya müşterilerinize bu dönem tahammülünüz kalmayabilir. İş ile ilgili konularda kimseye çatmayın. Satürn’ün sert kontağından dolayı da yakın çevreniz, kardeşleriniz, kuzenlerinizle ilişkilerde mesafe koymanızı gerektirecek durumlar oluşabilir. İş ile ilgili çok yaratıcı fikirleriniz olabilir ama iş arkadaşlarınız veya müşterileriniz tarafından kabul görmeyebilir. İş için kullandığınız iletişim ve teknolojik gereçlerde sorunlar ortaya çıkabilir.

Kova ve Yükselen Kova;

Bu hafta 4 derece ikizler burcunda Mars etkili bir dolunay meydana gelecek. Bu dolunaya balık burcundaki Satürn’ün sert kontağı olacak. Özel hayatınızda iletişim çatışmaları yaşayabileceğiniz bir dönem. Bunun yanı sıra libido artabilir ve daha flörtöz olabilirsiniz. Yatırımlar konusunda dikkatli olmalı, aceleci ve düşüncesizce kararlar vermemelisiniz. Satürn’ün sert kontağından dolayı; maddi konularda gecikmeler, kayıplar, zorlanmalar meydana gelebilir. Bu dönem finansal konularda işin ucunu kaçırmamalısınız. Özellikle riskli yatırımlar, borsa gibi konularda gereksiz riskler almamalısınız. Sizi değersiz hissettirecek her türlü ortamdan da uzaklaşmalısınız.

Balık ve Yükselen Balık

Bu hafta 4 derece ikizler burcunda Mars etkili bir dolunay meydana gelecek. Bu dolunaya balık burcundaki Satürn’ün sert kontağı olacak. Ailevi konularda sakin kalmalı ve kimse ile ağız dalaşı içine girmemelisiniz. Ev içinde bir telaş ve acele ile halledilmesi gereken konular olabilir. Taşınma sürecinde iseniz eşyalarınız taşınırken zarar görebilir. Kiracı iseniz ev sahibiniz veya komşularınız ile iyi geçinmeye bakın. Bu dönem evden onay almanız zor olabilir veya iktidar mücadelesi içine girebilirsiniz. Bu dönem aşmanız gereken bir takım engeller ve zorluklar olabilir. Kişisel hedefleriniz ve isteklerinizde karşılaşabilirsiniz bu engellerle. Veya ailevi sorumluluklarınız artabilir, ailede sağlıkla ilgili sorumluluklarınız artabilir.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin