Köşeler karışacak! Yeni Şafak yazarı 'orada dur' dedi!

Ali Bayramoğlu, bugünkü köşesinde meslektaşına cevap verdi.

Google Haberlere Abone ol
Köşeler karışacak! Yeni Şafak yazarı 'orada dur' dedi!

Yeni Şafak yazarı Ali Bayramoğlu, bugünkü köşesinden t24 sitesi Genel Yayın Yönetmeni Doğan Akın'a 'orada dur' dedi.



Bir süredir kendisi hakkında yazılar yazan Doğan'a cevap veren Bayramoğlu, Hürriyet gazetesine geçeceği iddiasını da yalanladı.



'U dönüşü yaptığı' iddiasını 'uydurma' olarak tanımlayan Bayramoğlu, şunları yazdı:



Orada dur bakalım Doğan Akın (1)



Nevzuhur bir guru, bir süredir sahiplerinden olduğu T24 sitesinde bana yönelik yazılar kaleme alıyor. Ona bu konuda verdiği “küçük ders" yüzünden bu kez çerçeveyi genişletmiş, hedef tahtasına Etyen Mahçupyan'ı da eklemiş.



Bu işe bir nokta koyalım.



Önce meselenin hikaye yanı…



Bir süre önce Marketing Türkiye adlı bir dergiye bir söyleşi verdim. Söyleşi yayınlamadan bir, iki gün önce bu derginin sitesinde özet halde verildi. Ama ne özet! İktidara, muhafazakâr kesime ve basına yönelik her zaman yaptığım türden eleştirilerin içinden keskin cümleler seçilmiş, öncesi ve sonrasından koparılarak bunlar biraraya getirilmiş ve hepsi arka arkaya dizilmişti. Ve ortaya sonuçta ortaya bir “Ali Bayramoğlu" değil, bir “Hasan Cemal" söyleşisi çıkmıştı. İddia, AK Parti'ye topyekûn muhalefete soyunduğum şeklindeydi. Haber kaynağı spekülatif internet sitesi ve twitter olan kimileri bunun üzerine atladılar. Benim “U dönüşü yaptığım",gibi yazılar kaleme alınmaya, tepkiler verilmeye başlandı. Bunların en aptalcası beni hiç okumadan ahkâm kesenlerin vardığı sonuçtu. Benim Hürriyet Gazetesi'ne geçmek üzere olduğumu, röportajdaki çıkışı özellikle yaparak buna zemin hazırladığımı söylüyorlardı.



Uydurma özet, uydurma bir niyet…



İlginçtir Doğan Akın, tam bu meselelerin ortasında, “manevra yaptığım" dedikoduları daha bana bile gelmeden, Asmalımescit'te bir meyhanede karşılaştığı Okay Gönensin ve yanındaki arkadaşına müstehzi bir şekilde benim Hürriyet'e geçmek üzere olduğum “kesin bilgisi"ni veriyordu. Bir, iki gün sonra benimle ilgili ilk yazısını kaleme alacaktı. Akın 2008 tarihinde yazdığım bir yazıdaki Doğan grubuna yönelik eleştirilerimi hatırlatırken, satır arasında onları uyarıyor, beni de inceden tehdit ediyordu, aynen şu ifadelerle: “Olur da bir gün Bayramoğlu Doğan grubuna geçerse, bu yazının tam metnini hatırlatırım…"



Yazının tamamını okumak için tıklayın.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin