Korkunç olay: Öldü diye yaktılar meğer yaşıyormuş! Kan donduran karışıklık 10 yıl sonra ortaya çıktı

Yıllar önce öldü zannedilerek yakılan adam meğer hayattaymış. Korkunç gerçek yıllar sonra ortaya çıktı. Ne yakılan adam ne de yaşayan adamdan bir iz bulunabildi...

Google Haberlere Abone ol
Korkunç olay: Öldü diye yaktılar meğer yaşıyormuş! Kan donduran karışıklık 10 yıl sonra ortaya çıktı

Bundan tam 10 yıl önce kaldığı evden esrarengiz bir şekilde ayrılan Zhuo Kangluo arkasında hiçbir iz bırakmadı. Aylar sonra yetkililer, yaşlı adamın ailesine bir ceset tespit ettiklerini ve gelip Kangluo ile eşleştirmelerini istedi.

Aldıkları duyumla birlikte cesedi incelemeye giden aile, ölen kişinin kayıp akrabaları olduğunu doğruladı. Yapılan işlemlerin ardından defin edilmeyen ve cansız bedeni bir krematoryumda yakılan yaşlı adamın külleri ailesine teslim edildi. Acılarını kabullenen ve en azından Kangluo'yu bulduklarını sanan aile normal yaşamına geri döndü.

Aradan geçen neredeyse 10 sene sonra, Çinli yetkililer aileyle tekrar iletişime geçti.

Kayıp adamın yaşadığını belirlediklerini aileye söyleyen yetkililer adamı kayıp raporlarını detaylı incelemeleri sonucu bulduklarını açıkladı.

China News Network'ün aktardığına göre yaşlı adama DNA testi yapıldı. Yapılan test sonucunda ailede hala hayatta olan kardeşiyle DNA'sının eşleştiği belirlendi.

Durumu öğrenen ailesi ise yıllar sonra gelen bu haberle şok oldu. Kaynaklar yaşlı adamın yaşadığını öğrenen ailesinin test sonuçlarının netleşmesi sonrası gözyaşlarına boğulduğunu bildirdi.

Öte yandan yetkililer şimdi yıllar önce yakılan ve geride sadece külleri kalan cesedin kim olduğunu araştırmaya başladıklarını yerel basınla paylaştı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin